woensdag 16 november 2011

In the Spotlight "Gretha"Een hele goede woensdag allemaal,

Vandaag "in the spotlight" dt-lid Gretha. Gretha is ons team per 1 november komen versterken en ondertussen hebben jullie al van haar prachtige creaties kunnen genieten.
En hebben jullie gezien hoe ze de deze digi heeft ingekleurd, helemaal prachtig hoe de kleuren in elkaar overlopen. In het welbekende interview kunnen jullie deze week haar creatieve antwoorden lezen.

**

KAREN DOODLES "IN THE SPOTLIGHT" INTERVIEW :

Naam: * Gretha Bakker

Naam van je blog:* http://grethabakker.blogspot.com

Wanneer ben je met je blog begonnen: * 11 augustus 2009

Weet je nog wanneer jij je 1e kaart/creatie gemaakt hebt met een digi van KD en met welke digi: * Oeps, wil je het echt weten? Durf het haast niet te vertellen, maar dat was vorige week met digi Christmas Tree Guy.

Wat vind jij zo leuk aan de digi’s van KD:
* Ze zijn zo gevarieerd en hebben een vleugje humor.

Wat zijn jouw favoriete digi's van KD: * De digi`s met Bigsby, ik vind die muisjes zo grappig en hebben een leuk snoetje.

Heb je nog andere stempels/digi’s waar je graag mee werkt, zo ja, welke: * LOTV, Penny Black, Magnolia, Mo Manning, Toby Tumble (Cuddly Buddly), ik vind heel veel stempels erg leuk.

Met welke techniek en welk materiaal kleur jij de stempels en/of digi’s in (en op welk papier): * De meeste met distress inkt op aquarelpapier van Cotman ( Winsor & Newton) van 190 gram, soms ook nog met de kleurpotloden op kraftpapier, wat je tegenwoordig ziet en wat ik ook heel leuk vind om te doen.

Wat zijn de specifieke kenmerken van jouw kaarten/creaties: * Ik vind dit moeilijk om over je eigen kaarten te zeggen en daarom heb ik het aan een aantal vriendinnen gevraagd. Zij vonden dat de kleurencombinaties en mijn inkleurtechniek zo mooi zijn.

Hoeveel tijd besteed jij in de week aan je hobby(s): * Zoveel mogelijk, eerst de verplichtingen en dan de leut.

Omschrijf jouw hobbyhoek/ruimte/tafel: * Ik ben gezegend met een hobbykamer met alle gemakken voorzien. Oa muziek, computer en mijn gereedschappen.

Volg je weleens een workshop, zo ja welke: * Soms, maar meestal geef ik ze zelf.

Waar haal jij je inspiratie vandaan: * Meestal als ik bezig ben met rommelen, komen de ideeën vanzelf.
Als ik even vastzit geven creaties op andere blogs me wat inspiratie, maar dan probeer ik het wel in mijn eigen stijl te doen.

Wat is je favoriete gereedschap: * Mijn penselen.

Wat zij jouw favoriete materialen op je kaart (bijv. embellishments, bedels, lint, bloemen, kleuren en papier): * Van alles eigenlijk, papier vind ik erg belangrijk, dat is de basis van mijn kaarten.

De kaarten/creaties die je maakt, stuur je die allemaal op naar vrienden, bekenden en familie, geef je ze bijv. weg aan een goed doel of iets anders: * Ik maak ze voor een winkel en degene die ik overhoud willen vriendinnen heel graag hebben.

Wat zou je nog willen leren? Bijv. andere inkleur techniek of ander gereedschap: * Op dit moment zou ik het niet weten, misschien als er in de toekomst een hele nieuwe techniek uitkomt, maar ik ben tevreden zo.

Heb je nog andere hobby’s dan kaarten maken, zo ja welke: * Ja en of, ik wandel heel graag en dan wat langere afstanden, het liefst in Engeland of Schotland. Ik badminton ook fanatiek, een best zware sport, maar geen campingbadminton. Ik leg ook graag een puzzel van 1000 stukjes en dan het liefst eentje van Wasgij.

Wil je nog iets leuks vertellen aan de blog-lezers: * Ik wil dit aan alle creatievelingen meegeven: Het maakt niet uit wat je doet of maakt, als je er maar plezier in hebt.
Ik vind het heel erg leuk om deel te nemen aan dit geweldige Designteam, je komt echt in een warm nest.
Ik wil bij deze ook iedereen een dank je wel zeggen voor de lieve reacties die ik mag lezen of tegen me gezegd wordt.

Waarom is dit jouw favoriete kaart : * Zoals ik al eerder vertelde, vind ik Bigsby zo schattig en deze digi stond al een poosje op mijn verlanglijstje om de appel in te kleuren. Meestal als ik een stempel/digi zie, weet ik al hoe ik het ga inkleuren.

**

Het was weer een erg leuk interview met enthousiaste antwoorden. Gretha bedankt daarvoor.

Morgen zijn we er weer met de uitslag van de challenge van vorige week.
Heb je meegedaan ? Kom dan zeker kijken want wie weet ben jij wel kaart van de week geworden.

Groetjes Aletta

6 opmerkingen:

Liberta zei

Wat leuk om te lezen.
Ik vind deze kaart ook helemaal geweldig vooral de tekst moest ik om grinniken.

Liefs, Lieb

Marianne zei

Leuk interview en ik vind het kaartje keigaaf.
Groetjes Marianne

corry'kaart zei

erg leuk om een stukje uit het leven te lezen van een andere blogger en ja je kaarten zien er altijd meer dan mooi uit!
gr corry

*mieke* zei

Leuk om zoveel over je aan de weet te komen Gretha!
Groetjes Mieke

Judith Slegers zei

wat een leuk interiew en een gave kaart zeg! die vind ik echt helemaal leuk.
Groeten Judith

anita01 zei

Aan jou hebben ze niet alleen een goeie...maar ook een schitterende kaarten maakster, lieve Gretha zet um op en laat iedereen maar zien hoe mooi jou kaartjes zijn ;o))))

Warme groetjes,
Anita xxx