woensdag 9 november 2011

In the Spotlight "Geertje"Een hele goede woensdag allemaal,

Iets later als normaal (mijn excuses hiervoor) maar hier heb ik voor jullie het welbekende en creatieve Karen Doodles In The Spotlight interview. Deze week kunt u de gezellige en creatieve antwoorden lezen van Geertje.

Ik vind deze kaart van Geertje zo prachtig, jullie ook. Kijk ook eens op haar blog waar ze nog veel meer prachtige creaties laat zien. Maar nu eerst even het intervieuw lezen van Geertje :) daarna bloggen :)


**

KAREN DOODLES "IN THE SPOTLIGHT" INTERVIEW :
Naam: * Geertje Deelstra

Naam van je blog:* http://geertjesscrapkaarten.blogspot.com

Wanneer ben je met je blog begonnen:
* februari 2010

Weet je nog wanneer jij je 1e kaart/creatie gemaakt hebt met een digi van KD en met welke digi: * 31 augustus 2010 met de digi Rosie dance

Wat vind jij zo leuk aan de digi’s van KD: * De digi’s zijn heel veelzijdig, je kunt bij iedere gelegenheid wel een geschikte digi vinden.
Daarnaast zijn ze humoristisch en leuk voor jong en oud.

Wat zijn jouw favoriete digi's van KD: * Ik vind heel veel digi’s leuk, zoals b.v Peekaboo Boy and Girl voor de babykaartjes.
Voor de winterse/kerst kaartjes vind ik Snow Angel, Santa Christmas en Skater Girl erg leuk. Zo kan ik nog wel een poosje doorgaan, want ik heb voor iedere categorie wel een paar favorieten.

Heb je nog andere stempels/digi’s waar je graag mee werkt, zo ja, welke: * Ik gebruik graag magnolia’s, Hanglar & Stanglars, Forever Friends en digi’s van Mo en Lilly of the Valley.
Ik vind heel veel merken stempels leuk.

Met welke techniek en welk materiaal kleur jij de stempels en/of digi’s in (en op welk papier): * Ik kleur met derwent op correspondentie kaartjes van de Hema of Primera. Ook kleur ik met distress inkt op Canson aquarel papier.

Wat zijn de specifieke kenmerken van jouw kaarten/creaties: * Dat vind ik heel moeilijk te zeggen….Ik heb een aantal op een rijtje gezet waarbij opvalt dat de kaarten allemaal vrij rustig zijn. Ook werk ik altijd heel precies, alles moet recht zitten.

Hoeveel tijd besteed jij in de week aan je hobby(s): * Veel … Zeker iedere dag maak ik wel even tijd om aan mijn hobby te besteden. Vrijwel iedere avond als de kids in dromeland liggen ga ik even lekker aan de knutsel. Al met al komt het snel op 20 uur per week. De tijd gaat vaak sneller als je denkt.

Omschrijf jouw hobbyhoek/ruimte/tafel: * Ik heb in de bijkeuken een giga grote schuifkast tot aan het plafond. Hier heb ik een tafel staan waar ik alles op kan laten liggen. ’s Avonds sleep ik toch vaak mijn project naar de keukentafel, zodat ik ook nog een beetje tv kan kijken.

Volg je weleens een workshop, zo ja welke: * Afgelopen voorjaar zijn we een dagje naar Angelique geweest voor een workshop distress inkt kleuren.

Waar haal jij je inspiratie vandaan: * Mijn inspiratie komt veel van internet (blogs) en uit tijdschriften.

Wat is je favoriete gereedschap: * Mijn cuttlebug met de stansen is favoriet en ook mag mijn pincet niet ontbreken.

Wat zijn jouw favoriete materialen op je kaart (bijv. embellishments, bedels, lint, bloemen, kleuren en papier):
* Bloemen, vaak zelfgemaakt en ook gebruik ik regelmatig kant/lint op mijn kaart.
Ik werk graag met bruin, groen, blauw en beige tinten. Qua papier kom ik vaak uit op My Minds Eye, Bo Bunny en Maja.

De kaarten/creaties die je maakt, stuur je die allemaal op naar vrienden, bekenden en familie, geef je ze bijv. weg aan een goed doel of iets anders:
* De meesten stuur ik naar familie en vrienden, ook verkoop ik er zo nu en dan wel een paar om mijn hobbypotje aan te vullen.

Wat zou je nog willen leren? Bijv. andere inkleur techniek of ander gereedschap: * Ik zou nog wel wat meer willen doen met mijn cricut zoals b.v het programma SCAL.
Ook lijkt het me leuk om de copics of de flexmarkers eens uit te proberen.

Heb je nog andere hobby’s dan kaarten maken, zo ja welke: * Ik lees graag en ga regelmatig wandelen.

Wil je nog iets leuks vertellen aan de blog-lezers: * Ik vind het altijd super leuk jullie reacties te lezen. Ik ben blij in dit geweldige dt-team te mogen zitten en hoop jullie nog veel voorbeelden te kunnen laten zien.

Waarom is dit jouw favoriete kaart : * Op deze piramide kaart is aan alle kanten weer wat anders te zien. Ik vind het maken van herenkaarten altijd best wel lastig, maar deze is helemaal geworden wat ik ervan wilde maken. Ook deze digi vind ik erg mooi.

**

Geertje bedankt voor dit leuke en vooral creatieve interview.

Wens ik jullie verder een zonnig en creatieve dag toe.

Groetjes Aletta

2 opmerkingen:

Linda zei

Dat was leuk om te lezen en een superleuk kaartje
gr linda

corry'kaart zei

wat leuk om te lezen zo wat een andere creatieveling allemaal doet en die kaart is zeker erg mooi!
groetjes van corry