zaterdag 26 november 2011

GOUWE OUWE deel 56

De dames Angelique en Anja hebben deze week gekozen voor wat sneeuw en je zou er bijna zin in krijgen! Deze twee schattige digi's komen beide zo'n beetje uit de eerste serie die Karen in haar shop had en ze zijn nog steeds helemaal leuk en goed te gebruiken op winterse kaartjes of kerstkaartjes.

Angelique van Nuland
Stempel: Baby First Taste Of Snow


Anja Bruynen
Stempel: First Taste Of Snow


Fijn weekend allemaal en tot dinsdag, tot de nieuwe uitdaging!

Warme groet,

Renata

1 opmerking:

Frea zei

Hoi Renata, wat een prachtige creaties! Die stempels zijn natuurlijk idd. tijdloos. Ik heb pas mijn eerste K.D. gekocht en gouwe ouwe heb ik dus niet haha! Volgende keer hoop ik weer op een challenge waar mijn stempels ook in passen. Groetjes, Frea