zaterdag 12 november 2011

GOUWE OUWE deel 54

Vandaag komt Sinterklaas weer aan in Nederland en persoonlijk vind ik dit het leukste feest van het jaar! Tinie en Geertje dragen Sinterklaas ook een warm hart toe en hebben beide gekozen voor een sinterklaas digi om de Gouwe Ouwe van deze week mee te maken.

Tinie heeft een heel gezellig kaartje gemaakt met de digi "Sinterklaas". Gaaf toch dat strooigoed papier als achtergrond en hebben jullie die mini-jute-zakjes gezien?

Tinie Hoogvliet
Stempel: SinterklaasGeertje ging de uitdaging aan met de "Sinterklaas Shoe Set" en heeft één van onze workshops als basis gebruikt. Deze past echt super bij de digi die allerlei mogelijkheden biedt met schoenen in allerlei soorten en maten. Hebben jullie ze allemaal ontdekt op deze kaart?

Geertje Deelstra
Stempel: Sinterklaas Shoe SetDe Sinterklaas digi's zijn hartstikke leuk te gebruiken op uitnodigingen voor Sinterklaas feestjes, om de kinderen een leuke sinterklaas avond te wensen, op cadeaulabels, voor tafel decoraties en andere versieringen.

Fijne dag allemaal, ik zit straks voor de buis om Sinterklaas aan te zien komen (ja inderdaad...in mijn eentje, zonder kinderen, meezingend...*grijns*).

Oh, voor ik het vergeet, morgen zijn we er ook weer, we hebben nog iets leuks te vertellen!!!

3 opmerkingen:

Marianne zei

Leuke kaartjes zijn dit.
Doe zelf niets met Sinterklaas, alleen met kerst.
Groetjes Marianne

corry'kaart zei

hoi dames
dit ziet er echt heel gezellig uit!
en echt lachen met die jute-zakjes!
groetjes van corry

lenny zei

Hoi
leuk kaartje en wat een gave stempeltjes
gr lenny