dinsdag 25 oktober 2011

UITDAGING 86

K = voor Karen's Doodles

Een hele goede dinsdag allemaal, al weer de laatste van de maand oktober!

Hartelijk dank aan iedereen die een klein kaartje van 10 x 10 cm heeft gemaakt, wat een dotjes zeg. Leuk hè, om eens op zo'n klein formaatje te werken?

En nu vragen jullie je natuurlijk af wat je nu van de volgende uitdaging moet denken, K = voor Karen's Doodles....??? Dat ga ik dus maar even uitleggen.

Wij willen letters op jullie kaart zien en dan bedoel ik niet het tekst stempeltje :) Je kunt 1 letter als vorm van de kaart kiezen of een woord als kaart gebruiken maar je kunt ook 1 woord uitvergroten of papier met allemaal letters gebruiken. Weer een originele uitdaging dacht ik zo en laat je maar inspireren door team Bovine die weer hun stinkende best hebben gedaan deze week.

Ellen Ruberg:
Stempels: Bigsby Gift en Birthday Fairy


Geertje Deelstra
Stempel: Sledding Snowman
Mariska van der Linde
Stempels: Kitty Cat en Trick or Tweet


Tinie Hoogvliet
Stempel: Flower BearAletta Heij
Stempel: Santa KittyLEUK!!!

We zijn dan ook zo benieuwd wat jullie er weer van gaan maken. Kom op, ga de uitdaging aan en aan de slag met de letter(s)!

Je mag in onze uitdagingen alle merken stempels gebruiken (of helemaal geen stempel) maar alleen als je er een Karen's Doodles op hebt zitten maak je kans om "Kaart van de Week" te worden en dus 3(!) digi's van Karen's Doodles te winnen. Op de tweede en derde plaats maak je wel kans met de andere merken of stempelloze kaarten/projecten.

Natuurlijk is het voor ons extra leuk als er een Karen's Doodles op zit, je kunt ze HIER aanschaffen of HIER de nieuwste gratis digitale stempel (freebie) oppikken.

Is Nederland te klein voor je dan kun je natuurlijk altijd meedoen op het internationale challengeblog van Karen's Doodles. Zorg wel dat je er een nieuwe kaart voor maakt, het is niet toegestaan met dezelfde kaart aan beide uitdagingen mee te doen.

Neem ook eens een kijkje op Facebook, misschien leuk om je ook daar bij ons aan te sluiten?

Denk er om de kaart vóór 23.59 uur maandagavond a.s. te plaatsen met een link naar het bericht op je blog (dus niet naar je blog zelf) én met een link naar ons blog in je bericht!

Fijne week en tot de volgende uitdaging!

Warme groet,

Renata6 opmerkingen:

Craftyanny zei

oh wow girls you all did great. Gorgeous cards:)
Anne x

Judith Slegers zei

So Ursula jij bent snel! Ik ga vanmiddag ook weer beginnen, ik vind deze opdrachten van jullie altijd zoo leuk!!
Groeten Judith

m@deliefjuh zei

sjongen.. das echt een uitdaging. nou ga eens brainstormen :)

Mieke zei

Hmmm, niet gemakkelijk... Ik ga toch weer proberen om mee te doen.
Hele mooie voorbeeldkaarten weeral!

corry'kaart zei

wat een verschrikkelijk leuke kaarten heeft het team gemaakt!
groetjes van corry

Judith Slegers zei

gelukkig, net op tijd af! pfff
Groeten Judith