dinsdag 11 oktober 2011

UITDAGING 84

Advertentie! / Advertisement!

Een hele goede dinsdag lieve dames! Ohhh....we hebben nu toch een leuke uitdaging, dat vind ík tenminste :) Maar voor dat ik jullie daar meer over ga vertellen wil ik eerst de deelnemers aan de schets uitdaging van vorige week heel hartelijk bedanken voor hun deelname. Wat een plaatjes allemaal weer, heerlijk!

En dan die uitdaging... deze week mogen jullie op zoek naar een advertentie en je daardoor laten inspireren. Het moeilijkste vond ik überhaupt een advertentie vinden, had net alle tijdschriften die er in huis slingerde verknipt (voor mijn smashbook) en opgeruimd en al die reclamefolders daar zat niets geschikt tussen, totdat... :) Zoals jullie hieronder zien heb ik er één gevonden. Ik zag 'm en wist meteen hoe of wat. Ook de andere dames hebben een advertentie gevonden waar ze wat mee konden en hoe. Ik vind het zo onwijs gaaf om te zien hoe en waardoor ze geïnspireerd werden. En dat kan op allerlei manieren, door de kleuren, de vormen, de layout, het onderwerp neem maar eens een kijkje en ik weet bijna zeker dat je direct aan de slag wilt en op zoek gaat naar een geschikte advertentie, écht het is zo leuk.

Vandaag de eerste keer voor Team Bovine, hieronder hun kaarten.

Aletta Heij
Stempel: Rainy DayEllen Ruberg
Stempel: Pumpkin BabyGeertje Deelstra
Stempel: Christmas MooseMariska van der Linde
Stempel: Tissue Please

Tinie Hoogvliet
Stempel: Bovine BeautyAangevuld met die van mij.

Renata van Miltenburg
Stempel: Nutsy Fun SetGaaf hè? We zijn enorm nieuwsgierig wat er allemaal weer voor moois tevoorschijn komt!! En meedoen hoor, het is echt niet zo moeilijk :)

Je mag in onze uitdagingen alle merken stempels gebruiken (of helemaal geen stempel) maar alleen als je er een Karen's Doodles op hebt zitten maak je kans om "Kaart van de Week" te worden en dus 3(!) digi's van Karen's Doodles te winnen. Op de tweede en derde plaats maak je wel kans met de andere merken of stempelloze kaarten/projecten.

Natuurlijk is het voor ons extra leuk als er een Karen's Doodles op zit, je kunt ze HIER aanschaffen of HIER de nieuwste gratis digitale stempel (freebie) oppikken.

Is Nederland te klein voor je dan kun je natuurlijk altijd meedoen op het internationale challengeblog van Karen's Doodles. Zorg wel dat je er een nieuwe kaart voor maakt, het is niet toegestaan met dezelfde kaart aan beide uitdagingen mee te doen.

Neem ook eens een kijkje op Facebook, misschien leuk om je ook daar bij ons aan te sluiten?

Denk er om de kaart vóór 23.59 uur maandagavond a.s. te plaatsen met een link naar het bericht op je blog (dus niet naar je blog zelf) én met een link naar ons blog in je bericht!

Fijne week en tot de volgende uitdaging!

Warme groet,

Renata10 opmerkingen:

Angela zei

Wat een erg leuke uitdaging!!! DT dames complimenten hoor; het zijn écht prachtige kaarten. Wil proberen aan deze uitdaging mee te doen...
Fijne dag...
grt Angela

Annemarie en Merit zei

Hoi Dames,

wat een super leuke uitdaging.
Ga zeker meedoen nu dus alle bladen doorspitten op zoek naar en leuke advertentie die ik kan gebruiken.

groetjes annemarie en merit

Miertje zei

Super leuke uitdaging heb mijn kaartje al klaar en gepost op mijn blog maar ik kan hem helaas niet op deze site zetten !
Ik mis mister linky of de kikker !!

Groetjes, Miranda
http://miertjes.blogspot.com/2011/10/inspiratie-foto-van-karen-doodles.html

corry'kaart zei

hallo dames
wat een prachtige uitwerking van al deze kaarten en probeer weer een gokje te wagen:-))
groetjes van corry

Janine zei

nou nou
dames wat een leuke werkjes
en wat een leuke uitdaging!!!!

Mieke zei

Wat een mooie kaarten weeral! Leuk gedaan! Toffe nieuwe uitdaging, maar zo op het eerste zicht lijkt mij dat toch niet eenvoudig... Ik ga wel proberen om mee te doen, als het mij lukt...??

Judith Slegers zei

wat apart zeg! ik ga mijn best doen, lijkt me inderdaad wel leuk. want ik heb wel vaak als ik iets zie zo van... dát ga ik maken..
Ik ga mijn best doen.

Groeten Judith

Judith Slegers zei

ja ik heb hem geplaatst! hij is leuk geworden al zeg ik het zelf.
Groeten Judith

Janine zei

wat een leuke uitdaging was dit
mijn staat er op

Heidie zei

wat een leuke uitdaging en mooie uitwerkingen van het DT. Mijn kaart en de advertentie staat op mijn blog.

liefs Heidie