dinsdag 4 oktober 2011

UITDAGING 83

Schets 20 + je favoriete dieren karakter / Sketch 20 + your favourite animal character

Dames!!!! Wat een gave tasjes hebben jullie ingestuurd, echt super leuk! We hebben genoten van jullie creaties en zullen weer voor een moeilijk keuze staan. Hartelijk dank voor jullie deelname.

Voordat we overgaan naar de uitdaging van deze week heb ik jullie eerst weer één en ander te vertellen.

Eerst zal ik jullie voorstellen aan de dame die ons team wil versterken nu Yvonne genoodzaakt was te stoppen. Wij zijn heel blij met haar en hopelijk zullen jullie ook genieten van haar mooie kaarten en projecten!

Hieronder stelt zij zich aan jullie voor, dames en heren..Geertje Deelstra!


Mijn naam is Geertje Deelstra, ik ben 33 jaar, getrouwd en moeder van twee stoere jongens van 5 en 8 jaar. Samen met mijn 3 mannen woon ik in het hoge noorden. Ik ben de laatste jaren full time moeder en ben overblijfmoeder op school. Ik maak al jaren kaarten, ben begonnen met 3d en borduren. In 2007 ben ik begonnen met scrappen. In eerste instantie voor het verwerken van alle mooie kinderfoto's. Na ongeveer een jaar ben ik in aanraking gekomen met de scrapkaarten en alle geweldige stempels en later de digistempels, welke ik inkleur met derwent of distress inkt. Nu maak ik eigenlijk alleen nog maar kaarten en kadoosjes. Ik vind het heel leuk om aan de slag te gaan bij Karen's Doodles NL en hoop dat ik jullie met mijn creaties kan inspireren.

Groetjes Geertje


Het volgende nieuwtje is dat we ons team gaan opdelen in tweeën. Team Rosie die de voorbeelden in de even weken gaat verzorgen en Team Bovine die dat in de oneven weken doet. Vandaag de eer aan Team Rosie dus om van start te gaan....APPLAUS!!! :))

En waar moesten ze mee aan de slag dan? Met een schets natuurlijk, het is tenslotte de eerste dinsdag van de maand en omdat het dierendag is vandaag willen we ook graag zien wat je favoriete dierenkarakter is en die gebruiken op je kaart. Jullie zullen zien dat Angelique voor een heel speciaal dieren karakter heeft gekozen (ze was een beetje in de bonen, LOL) en nee het is niet de bedoeling dat jullie ook voor zo´n soort dier kiezen!

Dit is de schets:


En dit heeft Team Rosie er van gemaakt:

Angelique van Nuland
Stempel: Santa Waving


Anja Bruynen
Stempel: Santa Dog


Anneke Kiewiet
Stempel: Tea With Grandma


Bernadet Weijs
Stempel: Bovine Betty Christmas


Petra Laagwater
Stempel: Bigsby Balloons


Ula Molenaar
Stempel: Puppy CutieAangevuld met een paar voorbeeldjes van Team Bovine.

Aletta Heij
Stempel: I Didn't Do ItEllen Ruberg
Stempel: Beat The Heat


Renata van Miltenburg
Stempel: Tropical Rosie Set


Dat waren de voorbeelden weer voor deze week. Het is best grappig dat niemand van team Rosie haar als favoriet gekozen heeft... Ik ben dol op schetsen, vind het altijd zo leuk om te zien hoe veel mogelijkheden er zijn. Dat blijkt ook weer uit de kaartjes van de dames. En nu jullie!

Je mag in onze uitdagingen alle merken stempels gebruiken (of helemaal geen stempel) maar alleen als je er een Karen's Doodles op hebt zitten maak je kans om "Kaart van de Week" te worden en dus 3(!) digi's van Karen's Doodles te winnen. Op de tweede en derde plaats maak je wel kans met de andere merken of stempelloze kaarten/projecten.

Natuurlijk is het voor ons extra leuk als er een Karen's Doodles op zit, je kunt ze HIER aanschaffen of HIER de nieuwste gratis digitale stempel (freebie) oppikken.

Is Nederland te klein voor je dan kun je natuurlijk altijd meedoen op het internationale challengeblog van Karen's Doodles. Zorg wel dat je er een nieuwe kaart voor maakt, het is niet toegestaan met dezelfde kaart aan beide uitdagingen mee te doen.

Neem ook eens een kijkje op Facebook, misschien leuk om je ook daar bij ons aan te sluiten?

Denk er om de kaart vóór 23.59 uur maandagavond a.s. te plaatsen met een link naar het bericht op je blog (dus niet naar je blog zelf) én met een link naar ons blog in je bericht!

Fijne week en tot de volgende uitdaging!

Warme groet,

Renata

6 opmerkingen:

Jolanda Cuper zei

Leuk nieuws en prachtige kaarten!
Groetjes Jolanda.

Hetty zei

Wat een onwijs leuke creaties weer!

corry'kaart zei

wat een prachtige kaarten van het team,en ga weer een poging wagen
groetjes van corry

Liberta zei

Hartstikke leuk Geertje dat je het team komt vergezellen.
Kijk uit naar je creaties.
Een leuke uitdaging.


Liefs, Lieb

majo zei

Wat een mooie kaarten weer zeg !! Fijn weekend Gr Majo

Mieke zei

Wat een mooie kaarten! Daar kan die van mij niet aan tippen, maar ik ga toch een poging doen ;)