woensdag 26 oktober 2011

In de Spotlights "Tinie"Een hele goede woensdag,

Hebben jullie gisteren de prachtige "letter" creaties bewonderd van de uitdaging van deze week. Ik vind ze allemaal geweldig en we hopen natuurlijk deze week op heel veel inzendingen.

Maar het is woensdag en dan is het tijd voor het "in the spotlight interview".
Deze week kunt u de gezellige en creatieve antwoorden van dt-lid Tinie lezen.
Tinie maakt prachtige creaties, elke keer weer anders, neem maar eens een kijkje op haar blog, dan snap je wat ik bedoel :-)

***

KAREN DOODLES "IN THE SPOTLIGHT" INTERVIEW :

Naam: Tinie Hoogvliet

Naam van je blog:http://crea10us.blogspot.com

Wanneer ben je met je blog begonnen: 2 mei 2010

Weet je nog wanneer jij je 1e kaart/creatie gemaakt hebt met een digi van KD en met welke digi: Ja, dat was een kaart met FunInThePool, en dat was gelijk mijn eerste deelname aan een uitdaging van Karens Doodles NL.

Wat vind jij zo leuk aan de digi’s van KD:
Wat ik echt leuk vind aan de digi’s van KD is dat er voor heel veel gelegenheden een digi is. Geboorte, huwelijk, verjaardag, beterschap, zwemdiploma, kerst, Pasen en ga zo nog maar even door.

Wat zijn jouw favoriete digi's van KD: Oooh daar vraag je me wat……….Nou op het moment is dat echt Santa Kitty! De digi van de bloghop. Ik ga daar ook wel een aantal kerstkaarten meemaken.

Heb je nog andere stempels/digi’s waar je graag mee werkt, zo ja, welke: Mo Manning, Bugaboo, Bella en die lieve egeltjes van Penny Black. Maar dat is alweer een tijdje geleden dat ik die heb gebruikt.

Met welke techniek en welk materiaal kleur jij de stempels en/of digi’s in (en op welk papier):
Nou ik kleur nog steeds met m’n Derwentjes en ja eigenlijk op gewoon printpapier, wel een dikkere kwaliteit. Ik ben wel Copics aan het “sparen”, maar elke keer als ik in de hobbywinkel kom, zie ik zoveel leuke dingen en dan zit ik al aan m’n budget voor ik bij de copics ben.

Wat zijn de specifieke kenmerken van jouw kaarten/creaties: Ja, dat vind ik een moeilijke vraag! Ik denk frisse kleuren. En ik gebruik vaak papieren bloemen op m’n kaarten.

Hoeveel tijd besteed jij in de week aan je hobby(s): Wel veel tijd! Ik probeer elke dag even aan een kaart te werken, maar er gaat ook wel eens een dag voorbij dat het niet lukt. Dinsdag moet ik de hele dag werken en dan gaat het niet lukken. Donderdag hou ik meestal vrij voor de hobby. Maar dan ga ik ook weleens naar een hobbywinkel en daar gaat ook weer veel tijd inzitten.

Omschrijf jouw hobbyhoek/ruimte/tafel: Ik heb een kamertje hier beneden en dat is m’n hobbykamer. In het midden van de kamer staat een grote tafel en de linker muur hangt vol met planken en daar staat alles op. Aan de rechtermuur nog wat Ikea plankjes voor m’n ponsen. Verder nog wat rollende ladenkastjes zo hier en daar.

Volg je weleens een workshop, zo ja welke: Nee eigenlijk niet op het gebied van kaarten maken. Wel workshops met groendecoraties. Ook leuk hoor!!

Waar haal jij je inspiratie vandaan: Van internet, ik kan uren kaartjes bekijken op alle blogs. En ook tijdschriften vind ik leuk om te bekijken!
Als ik het even niet meer weet, pak ik een stapel tijdschriften en dan komt die inspiratie wel weer.

Wat is je favoriete gereedschap: Ook bij mij is de Cuttlebug toch wel m’n favoriet! Ik heb ook een Slice, die gebruik ik om letters uit te snijden.

Wat zij jouw favoriete materialen op je kaart (bijv. embellishments, bedels, lint, bloemen, kleuren en papier): Paars en blauw zijn wel mijn favoriete kleuren, maar ik gebruik natuurlijk ook andere kleuren. Het papier uitzoeken vind ik wel moeilijk. Daarna zoek ik in de verzameling naar lintjes, bloemen en eventueel nog naar iets anders op internet. Bv ankers voor bij een boot of kattenpootjes bij een kat. Embellishments en bedels gebruik ik niet zo vaak op een kaart.

De kaarten/creaties die je maakt, stuur je die allemaal op naar vrienden, bekenden en familie, geef je ze bijv. weg aan een goed doel of iets anders:
De meeste kaarten stuur ik op naar vrienden en familie.

Wat zou je nog willen leren? Bijv. andere inkleur techniek of ander gereedschap: Het inkleuren van de stempels, daar ben ik nog niet zo goed in. Op dat gebied kan ik nog veel leren!

Heb je nog andere hobby’s dan kaarten maken, zo ja welke: Nou voor andere hobby’s heb ik eigenlijk niet zo veel tijd meer. Maar op z’n tijd even lekker een eindje fietsen, of een leuke fair bezoeken en winkelen met m’n dochter.

Wil je nog iets leuks vertellen aan de blog-lezers: Nou ik vind het super dat jullie elke keer weer leuke reacties geven op mijn kaarten! Dat ik in dit design team zit, is voor mij al een uitdaging op zich. Maar ik vind het erg leuk en geniet er elke keer weer van. Ik hoop dat ik jullie een beetje kan inspireren met mijn kaarten.

Waarom is dit jouw favoriete kaart : Deze kaart heb ik ingestuurd voor de DTcall. Hij is lekker zomers met vrolijke kleuren. Het papier vind ik zo mooi en de digi is natuurlijk helemaal leuk.

Groetjes Tinie

***

Tinie bedankt voor het leuke interview. Volgende week staat er weer een dt-lid in the spotlight, zou zeggen, tot volgende week maar weer.

Wens ik jullie een leuke en gezellige dag toe en vergeet mee te doen aan de challenge van deze week "letters".

Groetjes Aletta

Geen opmerkingen: