zaterdag 8 oktober 2011

GOUWE OUWE deel 49

Ons nieuwe DT-lid viel direct met haar neus in de boter :) Omdat zij in Yvonnes plaats is gestapt heeft zij alles waar Yvonne voor ingepland stond op haar bordje gekregen wat zij gelukkig totaal geen probleem vond!

Omdat mijn man vandaag jarig is heb ik haar gevraagd om beide een mannenkaart te maken met onderstaand resultaat.

Geertje heeft gekozen voor de gave digi "Born To Ride" lekker stoer en zeer geschikt voor de verjaardag van de middelbare heer ;) Vinden jullie ook niet dat zij mooi papier heeft gebruikt in die blauw/grijs/zwart tinten? De onderdelen in ribbelkarton geven ook een gaaf effect.

Geertje Deelstra
Stempel: Born To RideIkzelf had ook "Born To Ride" in mijn gedachten omdat mijn man een motorrijder is (en omdat ik het één van de gaafste mannendigi's vind maar 'm nog nooit gebruikt heb) maar omdat Geertje hem al gekozen had leek het mij leuker jullie nog een andere te laten zien, één die ik minder vaak ben tegen gekomen maar die toch ook erg leuk is. Het is waarschijnlijk maar beter ook want mijn man heeft een snelle motor en vindt die van "Born To Ride" maar een koffiemolen, haha. Ik heb een digi gekozen met een onderwerp die volgens mij ook alle mannen heerlijk vinden, hij heet "It's Your Day".

Renata van Miltenburg
Stempel: It's Your Day


We hopen dat jullie weer van onze kaartjes genoten hebben en zien jullie graag dinsdag bij ons terug.

Fijn weekend!

Warme groet,

Renata

6 opmerkingen:

Linda zei

Wat leuk gedaan dames
gr linda

Heidie zei

wat een mooie kaarten. En Renate gefeliciteerd met je man.

liefs Heidie

Marianne zei

Ziet er perfect uit Renate
Groetjes Marianne

corry'kaart zei

hoi renate
teneerste van harte met je man en de kaarten zijn meer dan prachtig geworden en leuk om de digi te zien in uitgewerkte vorm
groetjes van corry

Liberta zei

Wat een leuke kaartjes.
Ik vind die digis helemaal te gek. Zo geinig als je ze ziet moet je al lachen.
Gefeliciteerd met je man heel veel plezier.

Liefs, Lieb

Jacqueline (Sjakkie) zei

Wat een leuke en prachtige mannenkaartjes, super!
groetjes van Jacqueline