dinsdag 27 september 2011

UITDAGING 82

Tasjestijd! / Pursetime!

Wat geweldig dat er toch nog een aantal van jullie tijd hebben gevonden voor de uitdaging van vorige week, náást de Bloghop uitdaging. Super hoor!!
Mooie kleurcombinaties hebben jullie er van gemaakt zeg. Wij gaan weer ons best doen er een winnaar uit te kiezen.

Deze week is de laatste keer dat jullie kaartjes zullen zien van het hele team tegelijk, er gaat namelijk één en ander veranderen. Ten eerste gaan we het team opsplitsen in tweeën. Voortaan zal in de even weken Team Rosie de voorbeelden voor de uitdagingen gaan maken en in de oneven weken Team Bovine. We beginnen volgende week dus met team Rosie.

Ten tweede moeten wij helaas afscheid nemen van Yvonne. Zij heeft door deel te nemen aan ons team iets te veel hooi op haar vork genomen en gaat ons jammer genoeg verlaten. Liefhebbers van haar kaartjes kunnen gelukkig nog wel haar blog volgen natuurlijk en haar werk zal ook te bewonderen blijven op het blog van Scrap & More van onze Angelique. Yvonne enorm bedankt voor je bijdrage en inzet, we hebben van je genoten!

We zijn in de gelukkige positie al direct een vervangster voor haar gevonden te hebben in de vorm van de persoon die met de laatste DT-call net buiten de boot viel. Volgende week stel ik haar aan jullie voor!

Alle huishoudelijke mededelingen weer afgehandeld dus over naar de uitdaging van deze week. Wat is een meisje zonder tas? Niets, dus we willen tassen zien, zelf gemaakt of zelf versierde dat is aan jullie. Altijd handig om een tasje in huis te hebben als cadeautje, toch? Ik vond het zelf een erg leuke uitdaging en de andere meiden hebben er ook weer ware kunstwerkjes van gemaakt, kijk maar...

Tinie Hoogvliet
Stempel: Bovine CutieUla Molenaar
Stempel: Bigsby GiftAletta Heij
Stempel: Shopping DayAngelique van Nuland
Stempel: Scarecrow Girl


Anja Bruynen
Stempel: Bovine Cutie


Anneke Kiewiet
Stempel: Cupid Teddy Bear en Elliot Valentine (zit binnen in het tasje)


Bernadet Weijs heeft helaas deze week geen tijd voor een tasje.

Ellen Ruberg heeft afgelopen zaterdag de Gouwe Ouwe gedaan.

Mariska van der Linde heeft afgelopen zaterdag de Gouwe Ouwe gedaan.

Petra Laagwater
Stempel: First Taste Of Snow


Renata van Miltenburg
Stempel: Puppy Cutie


Zat je tas er bij? Ik zou ze allemaal wel willen hebben...tassen heb je nooit genoeg toch? Of ben jij van het type dat al jaren met dezelfde tas rond sjouwt? Dan wordt het in ieder geval tijd voor een nieuwe ;) Dus hup dames, hoe dan ook, tijd om aan de slag te gaan. Is ie niet voor jezelf dan is ie leuk als cadeautje!

Je mag in onze uitdagingen alle merken stempels gebruiken (of helemaal geen stempel) maar alleen als je er een Karen's Doodles op hebt zitten maak je kans om "Kaart van de Week" te worden en dus 3(!) digi's van Karen's Doodles te winnen. Op de tweede en derde plaats maak je wel kans met de andere merken of stempelloze kaarten/projecten.

Natuurlijk is het voor ons extra leuk als er een Karen's Doodles op zit, je kunt ze HIER aanschaffen of HIER de nieuwste gratis digitale stempel (freebie) oppikken.

Is Nederland te klein voor je dan kun je natuurlijk altijd meedoen op het internationale challengeblog van Karen's Doodles. Zorg wel dat je er een nieuwe kaart voor maakt, het is niet toegestaan met dezelfde kaart aan beide uitdagingen mee te doen.

Neem ook eens een kijkje op Hyves en Facebook, misschien leuk om je ook daar bij ons aan te sluiten?

Denk er om de kaart vóór 23.59 uur maandagavond a.s. te plaatsen met een link naar het bericht op je blog (dus niet naar je blog zelf) én met een link naar ons blog in je bericht!

Fijne week en tot de volgende uitdaging!

Warme groet,

Renata

5 opmerkingen:

Intruderlady zei

Leuke uitdaging. Hoop dat er veel inzendingen zullen komen.

Liefs,
Kitty

Judith Slegers zei

Kei leueke uitdaging, ben meteen gestart maar het duurde even. Maar het resultaat mag er zijn vind ik zelf!
Groeten Jduith

Annerieke zei

Zo'n leuke uitdaging...een tasje maken. Mijne staat erbij.
De tasjes van het DT team zijn prachtig en inspirerend!

groetjes Annerieke

Heidie zei

wat een mooie tasjes van het dt. Heb ook deze week weer meegedaan. Heb net mijn bijdrage gepost.

liefs heidie

Brenda zei

Hoi allemaal,
zeker een leuke uitdaging, ik heb er ook keihard mn best op gedaan, heeft me heel wat zweet gekost, nou ja, dat was niet zo moeilijk met die warmte he! creatieve groet Brenda