dinsdag 20 september 2011

UITDAGING 81

Kleurschema/Colorscheme

Een hele goede dinsdag lieve mensen daar zijn we al weer...nauwelijks bekomen van de Bloghop maar we hebben toch echt weer een nieuwe uitdaging voor jullie. Allereerst weer een heel hartelijk dank je wel aan de deelnemers van de challenge van vorige week. Ongelooflijk dat het er maar zo weinig waren want dit vonden wij echt een leuke uitdaging! Enfin, de notitieboekjes, memohouders en bureau organizers die ingestuurd zijn waren wél allemaal heel erg mooi dus we gaan het toch moeilijk krijgen daar een winnaar uit te kiezen!

Misschien dat de uitdaging van deze week wat makkelijker is voor jullie en dat deze keer de aantallen de pan uit rijzen :) Ik denk dat deze uitdaging ook heel leuk is in combinatie met één van de nieuwe kerstdigi's! Dus aan de slag maar.

Dit willen we graag zien deze week, "maak uit deze kleuren je eigen kleurcombinatie - licht blauw/donker blauw/rood/roze/wit/kraft". Dus dat kunnen twee kleuren zijn maar ook alle zes.

This is what we like to see this week, "make your own color combination out of these colors - light bleu/dark bleu/red/pink/white/kraft". So you can use two of these colors or all six.

Heb je direct al een combinatie in je hoofd of heb je nog wat inspiratie nodig? Daar hebben we rekening mee gehouden ;) zie hier onder!

Petra Laagwater
Stempel: Octosailor
Kleuren: licht blauw/donker blauw/wit.


Tinie Hoogvliet
Stempel: Birthday Fairy
Kleuren: donker blauw/licht blauw/rood/roze/wit/kraft.Ula Molenaar
Stempel: OctoSailor
Kleuren: donker blauw/licht blauw/rood/roze/wit.Yvonne van den Berg
Stempel: Honey Do I Look Fat
Kleuren: roze/licht blauw/wit.


Aletta Heij
Stempel: Sailor Boy
Kleuren: licht blauw/donker blauw/rood/wit.Angelique van Nuland is komende tijd druk met beurzen.

Anja Bruynen
Stempel: Puppy Cutie
Kleuren:blauw/licht blauw/wit


Anneke Kiewiet
Stempel: Puppy Cuttie
Kleuren: roze/wit/kraft.


Bernadet Weijs heeft afgelopen week de Gouwe Ouwe gedaan.

Ellen Ruberg
Stempel: Life's A Beach
Kleuren: rood/roze/wit


Mariska van der Linde
Stempel: Birthday Fairy
Kleuren: roze/rood/kraft


Renata van Miltenburg
Stempel: Fisher Dad
Kleuren: donker blauw/licht blauw/wit/rood/kraft


Zat jouw kleurcombinatie er tussen? Vast wel want ze zijn in alle soorten en maten langs gekomen. En nu dan zelf aan de slag natuurlijk, we zijn erg benieuwd wat we allemaal voor moois voorbij zullen zien komen.

Je mag in onze uitdagingen alle merken stempels gebruiken (of helemaal geen stempel) maar alleen als je er een Karen's Doodles op hebt zitten maak je kans om "Kaart van de Week" te worden en dus 3(!) digi's van Karen's Doodles te winnen. Op de tweede en derde plaats maak je wel kans met de andere merken of stempelloze kaarten/projecten.

Natuurlijk is het voor ons extra leuk als er een Karen's Doodles op zit, je kunt ze HIER aanschaffen of HIER de nieuwste gratis digitale stempel (freebie) oppikken.

Is Nederland te klein voor je dan kun je natuurlijk altijd meedoen op het internationale challengeblog van Karen's Doodles. Zorg wel dat je er een nieuwe kaart voor maakt, het is niet toegestaan met dezelfde kaart aan beide uitdagingen mee te doen.

Neem ook eens een kijkje op Hyves en Facebook, misschien leuk om je ook daar bij ons aan te sluiten?

Denk er om de kaart vóór 23.59 uur maandagavond a.s. te plaatsen met een link naar het bericht op je blog (dus niet naar je blog zelf) én met een link naar ons blog in je bericht!

Fijne week en tot de volgende uitdaging!

Warme groet,

Renata

2 opmerkingen:

corry'kaart zei

hallo teamleden
wat een serie van prachtige kaarten en ga proberen een te maken,hierboven is meer dan genoeg inspiratie:-))
groetjes van corry

corry'kaart zei

ga het weer proberen
groetjes van corry