dinsdag 13 september 2011

UITDAGING 80

Niets vergeten? / Don't Forget! (memoholder/notebook)

Een hele goede dinsdag!

Ik heb de zomer maar uit mijn hoofd gezet, jullie ook? We gaan maar gewoon lekker genieten van de herfst, daarin stelt Nederland ons nooit teleur...die hebben we zeker :) Ik hou van de herfst en de winter, lekker freubelweer! En dat is het deze week dan ook dus geen excuus om niet aan onze uitdaging van deze week mee te doen. We hebben echt weer een hele leuke en mijn handen jeuken om het voorbeeld van de DT-dames te gaan volgen want zij hebben de opdracht op weer zo'n gave manier uitgevoerd dat je gewoon direct aan de slag wilt! Wat is die opdracht dan, nou...we willen deze week memohouders of gepimpte notitieboekjes zien en moet je eens kijken hoe leuk dat is:

Petra Laagwater
Stempel: Back To School Set


Tinie Hoogvliet
Stempel: Grocery MomYvonne van den Berg is er volgende week weer bij.

Aletta Heij
Stempel: BovineCutieAngelique van Nulandheeft de Gouwe Ouwe gedaan.

Anja Bruynen
Stempel: Puppy And Here Bone


Anneke Kiewiet
Stempel: Grocery Mom


Bernadet Weijs
Stempel: Shopping Day


Ellen Ruberg heeft het echt beter voor elkaar dan wij daar in Frankrijk.

Mariska van der Linde
Stempel: Sinterklaas Kapoentje


Renata van Miltenburg
Stempel: Basset Girl


Niets te veel gezegd toch? Hebben jullie ook geen zin om direct aan de slag te gaan? Ik zou zeggen, op naar de hobbyplek en aan de slag!

Je mag in onze uitdagingen alle merken stempels gebruiken (of helemaal geen stempel) maar alleen als je er een Karen's Doodles op hebt zitten maak je kans om "Kaart van de Week" te worden en dus 3(!) digi's van Karen's Doodles te winnen. Op de tweede en derde plaats maak je wel kans met de andere merken of stempelloze kaarten/projecten.

Natuurlijk is het voor ons extra leuk als er een Karen's Doodles op zit, je kunt ze HIER aanschaffen of HIER de nieuwste gratis digitale stempel (freebie) oppikken.

Is Nederland te klein voor je dan kun je natuurlijk altijd meedoen op het internationale challengeblog van Karen's Doodles. Zorg wel dat je er een nieuwe kaart voor maakt, het is niet toegestaan met dezelfde kaart aan beide uitdagingen mee te doen.

Neem ook eens een kijkje op Hyves en Facebook, misschien leuk om je ook daar bij ons aan te sluiten?

Denk er om de kaart vóór 23.59 uur maandagavond a.s. te plaatsen met een link naar het bericht op je blog (dus niet naar je blog zelf) én met een link naar ons blog in je bericht!

Fijne week en tot de volgende uitdaging!

Warme groet,

Renata

3 opmerkingen:

Judith Slegers zei

Ik vond het zo'n leuke uitdaging.
Dat ik meteen ben begonnen.
Groeten Judith

Judith Slegers zei

Mag je eigenlijk 2 "werkjes" inleveren? Ik heb geen Karen Doodles afbeelding gebruikt bij deze, anders verwijder ik deze namelijk. Ik ga er nog eentje maken.

Groeten Judith

Judith Slegers zei

haloooo! Ben ik de enigste die nou meedoet? Ik vind het een tegekke uitdaging! Ik heb meteen mijn agenda opgepimt! helemaal leuk. Ben bang dat ik hem nu alleen iets te vaak dicht doe hahaha.
Groeten Judith