donderdag 8 september 2011

"KAART" VAN WEEK 35 IS...


Ja Margret, het is jou cadeauset geworden die deze week met de eerste prijs aan de haal gaat. Wel pas na een stevig robbertje vechten met Marian :) Pas na de punten van het allerlaatste DT-lid was duidelijk wie de winnaar werd, met maar 1 punt verschil dus echt super spannend!

Van mij had iedereen mogen winnen want ik vond de sets echt allemaal geweldig allemaal, ik zal jullie mijn adres sturen tegen de tijd dat ik jarig ben ;)

Random heeft deze week de volgende twee winnaars uit zijn hoge hoed getoverd:

Random Integer Generator
Here are your random numbers:

9
1

Timestamp: 2011-09-07 20:24:34 UTC


2e prijs - 9 = Bea


3e prijs - 1 = Kitty


Dat waren de winnaars voor deze week. Wil je ook kans maken op een paar digi's van Karen's Doodles doe dan zeker mee aan de uitdaging van deze week, een heel makkelijke schets en wie weet ben jij volgende week de gelukkige!

Warme groet,

Renata

2 opmerkingen:

corry'kaart zei

hallo alle winnaars
van harte gefeliciteerd en veel plezier met jullie prijs
groetjes van corry

Intruderlady zei

Oh wat zie ik nou? Heb de 3e prijs, wat leuk.

Liefs,
Kitty