woensdag 7 september 2011

In de Spotlights "Anja"
Een hele goede woensdag allemaal,

We zijn er weer met een superleuk creatief interview.

Deze week zetten we Karen Doodles Dt-lid Anja in het zonnetje.
Wil je weten hoe de prachtige creaties van Anja tot stand komen, lees dan snel het "in the spotlight" interview.


KAREN DOODLES "IN THE SPOTLIGHT" INTERVIEW :

Naam:
* Anja Bruynen-v Eindhoven

Naam van je blog:
* http://www.scrap4yfun.blogspot.com

Wanneer ben je met je blog begonnen:
* januari 2008

Weet je nog wanneer jij je 1e kaart/creatie gemaakt hebt met een digi van KD en met welke digi:
* januari 2009 met "Love At First Sight" was geloof ik de een van de 1e kaarten.

Wat vind jij zo leuk aan de digi’s van KD:
* Blijft lief, geinig en de uitstraling en ze tekent naar ”bijna” echtheid.
Voorbeeld de dame onder de douche (ja ben nou eens eerlijk) er zijn meer dames met een “iets steviger achterwerk” dan dat er smalle zijn, hihihihi. Ik ben er een van, heerlijk gewoon.

Wat zijn jouw favoriete digi's van KD:
* Bovine beauty is mijn favoriet. En de rest is allemaal even leuk.

Heb je nog andere stempels/digi’s waar je graag mee werkt, zo ja, welke:
* Magnolia, Mo Manning, Kenny K en alles wat ik als freebie kan meenemen.

Met welke techniek en welk materiaal kleur jij de stempels en/of digi’s in (en op welk papier):
* Copics en dat doe ik dan op hema papier of op dcp papier. Distress en aquamarkers dit doe ik op Cotman papier of op Canson papier is vergelijkbaar met Cotman, kan ook door de printer, is wel een voordeel met digi’s.

Wat zijn de specifieke kenmerken van jouw kaarten/creaties:
* Zijn bijna altijd rustig, nooit te druk vindt het wel leuk bij een ander hoor.

Hoeveel tijd besteed jij in de week aan je hobby(s):
* Ik probeer iedere dag aan mijn hobby te werken,is het mails beantwoorden,uitdagingen bekijken. Gemiddeld is dit een uurtje per dag, soms meer soms minder. Ik werk ook nog 32 uur, heb een huishouden met een gezin dus die willen ook de aandacht.:))))) ja en dan strijken etc, denk dat uitleggen overbodig is.

Omschrijf jouw hobbyhoek/ruimte/tafel:
* Ik heb de halve zolder ,daar is een dakkapel in gebouwd van bij 3,5 meter. Daar onder staat een van 4mter lang en 91cm hoog. Hieronder aan vast zitten 6 lades, Onder de tafels staan 4 ladekasten van 80 cm hoog. aan het eind van de tafel tegen de muur (van de buren zeg maar )daar staan ook nog 2 kasten op elkaar en een kast ernaast waar alle a4 papier inzit.draai je dan om met de rug naar de tafel ,daar staan dan 3 kasten van ieder 1 mtr breed en 2 mter hoog. Ik geloof dat ik nu een aardige opsomming heb gegeven van mijn hobby ruimte. Dit is dan ook mijn plekje, daar staat ook een koffie machine,(dolce gusto) en een water koker voor evt thee. Dus sluit mij maar op dan zit ik wel snor daar boven, hahahha

Volg je weleens een workshop, zo ja welke:
* ja bij p&p in doorn, kreateja zijn we geweest,bij mijn collega Angelique scrap en More. bij pien’s atelier. Pimp and pumpkin,

Waar haal jij je inspiratie vandaan:
* Van iedereen, soms te veel. Heel veel kijken op blogs, tijdschriften lezen/kijken

Wat is je favoriete gereedschap:
* CRICUT in combinatie met laptop en dan het MTC programma of de DS/GYPSY, de VagaBond

Wat zij jouw favoriete materialen op je kaart (bijv. embellishments, bedels, lint, bloemen, kleuren en papier):
* Echt een favoriet heb ik daar niet in. Ik gebruik wat ik op dat moment voor handen heb (ja ik grijp ook wel eens mis) ik vindt dat de tekening en het inkleuren het moeten doen, door teveel erbij te doen komt soms de tekening in het gedrang, dat is dan jammer.

De kaarten/creaties die je maakt, stuur je die allemaal op naar vrienden, bekenden en familie, geef je ze bijv. weg aan een goed doel of iets anders:
* de meeste verstuur ik, maar er staan er ook een deel in de bak bij mij op het werk en ik verkoop ze dan.

Wat zou je nog willen leren? Bijv. andere inkleur techniek of ander gereedschap:
* ik sta open voor alles wat ik kan en wil leren,wat ik echt nog eens zou willen is een copic certificerings class volgen. Ik heb wel alle ciao’s (niet de aanvulling) had me er wel voor opgegeven samen met mijn moeder maar helaas is niet door gegaan.

Heb je nog andere hobby’s dan kaarten maken, zo ja welke:
* lezen als mijn ogen niet dicht vallen hahhahahha en ik mag graag foto’s maken.

Wil je nog iets leuks vertellen aan de blog-lezers:
* Wat ik nog zou willen vertellen, goh daar vraag je met wat, je kunt beter mijn pincode vragen, die is simpelere hahahahaha.
Ik vind het prachtig om in dit team te zitten, ben een van de 1e lichting,(een oudje zullen we maar zeggen (hihihi). Ik vind het geweldig dat één hobby zo mega omvang heeft en zoveel mensen op de been krijgt. Ik geniet van iedere creatie, misschien nog meer van iemand, die om welke reden dan ook, die denkt niet zo goed te zijn terwijl ze dat dan wel zijn.
Dus lieve lezers blijf vooral doorgaan en meedoen !

Waarom is dit jouw favoriete kaart :
Een van de 1e digi die ik kreeg van Karen en dit blijft een liefje


Anja, bedankt voor je leuke en creatieve antwoorden.

Hebben jullie ook zo genoten van dit interview, nou ik wel in ieder geval.

Ik wens jullie natuurlijk een gezellig en creatieve woensdag toe.

Komen jullie morgen weer hier terug want dan worden de winnaars bekend gemaakt van de "cadeauset challenge".

Groetjes Aletta

4 opmerkingen:

Bernadet zei

Hartstikke leuk om ook jouw antwoorden te lezen Anja!!

Marianne zei

Leuk deze spotlights te lezen.
Leer je de mensen ook een beetje kennen.
En ook ik vind die bovine beauty erg leuk, heb er net een kaart mee gemaakt.
Groetjes Marianne

*mieke* zei

Wat leuk dat je zo in de spotlight staat Anja!
Groetjes Mieke

corry'kaart zei

hoi anja

wat leuk om alle dingetjes van je te lezen en heel veel succes en lekker genieten ervan!
groetjes van corry