dinsdag 30 augustus 2011

UITDAGING 78

Cadeauset / Giftset

Hallo lieve mensen!

Daar zijn we weer en ik wil als eerste iedereen bedanken die mee heeft gedaan aan onze uitdaging met je favoriete stempel. Het bewijs is geleverd, alle digi's van Karen's Doodles zijn leuk want de diversiteit was groot en bijna iedereen vond het moeilijk kiezen... Karen kan trots zijn! We vonden het erg leuk om te zien welke digi jullie hadden gekozen en wat voor moois jullie er mee hadden gemaakt. We krijgen weer een zware dobber om de mooiste er uit te zoeken.

Hopelijk vinden jullie deze uitdaging net zo leuk en doen jullie weer massaal mee mét een Karen's Doodles er op. Wat willen we van jullie zien dan deze week? Nou een cadeauset, een kaart met een klein cadeautje met dezelfde digi. Hartstikke leuk om te maken en geweldig om te krijgen dus waag het er op dames. Hieronder zien jullie de sets van de meiden van het DT. Geniet er van!

Mariska van der Linde
Stempel: Puppy And Her Bone


Marja Nijholt
Stempel: Basset Girl


Petra Laagwater
Stempel: Apple Of My Eye


Tinie Hoogvliet
Stempel: Happy Feet ManUla Molenaar
Stempel: RelaxYvonne van den Berg geniet van het mooie Samos.

Aletta Heij
Stempel: Beat The HeatAngelique van Nuland
Stempel: Cupid Teddy Bear

Anja Bruynen
Stempel: Basset Girl


Anneke Kiewiet
Stempel: Tissue Please


Bernadet Weijs
Stempel: Happy Feet-Man en Happy Feet -Woman


Ellen Ruberg geniet van haar vakantie in Frankrijk.

Renata van Miltenburg
Stempel: Puppy Cutie


Nou, geef maar eerlijk toe, zou je welke van deze sets dan ook niet willen krijgen? Ikke wel in ieder geval, hint, hint... ik ben 11 november jarig en omdat het dit jaar een wel heel bijzondere datum is verdien ik echt zo'n leuke set ;) Maar zonder gekheid, we zijn weer heel benieuwd wat jullie voor moois uit de hoge hoed toveren deze ronde.

Je mag in onze uitdagingen alle merken stempels gebruiken (of helemaal geen stempel) maar alleen als je er een Karen's Doodles op hebt zitten maak je kans om "Kaart van de Week" te worden en dus 3(!) digi's van Karen's Doodles te winnen. Op de tweede en derde plaats maak je wel kans met de andere merken of stempelloze kaarten/projecten.

Natuurlijk is het voor ons extra leuk als er een Karen's Doodles op zit, je kunt ze HIER aanschaffen of HIER de nieuwste gratis digitale stempel (freebie) oppikken.

Is Nederland te klein voor je dan kun je natuurlijk altijd meedoen op het internationale challengeblog van Karen's Doodles. Zorg wel dat je er een nieuwe kaart voor maakt, het is niet toegestaan met dezelfde kaart aan beide uitdagingen mee te doen.

Neem ook eens een kijkje op Hyves en Facebook, misschien leuk om je ook daar bij ons aan te sluiten?

Denk er om de kaart vóór 23.59 uur maandagavond a.s. te plaatsen met een link naar het bericht op je blog (dus niet naar je blog zelf) én met een link naar ons blog in je bericht!

Fijne week en tot de volgende uitdaging!

Warme groet,

Renata

9 opmerkingen:

kingfrog zei

Чудесные работы! Смотрю на ваши штампики и восхищаюсь, чудесные, смешные и очень добрын, жаль что у нас в России не продают таких! Обязательно преобрела бы парочку если бы была возможность!!!

corry'kaart zei

hallo renate
wat een geweldige serie van gifts en cards,ze zijn allemaal stuk voor stuk juweeltjes om naar te kijken en zeker zal je echt blij worden als je zoiets moois krijgt:-))
groetjes van corry

Liesbeth zei

Wat zijn het stuk voor stuk mooie creaties dames.
Dat wordt een hele klus om zoiets te evenaren.
gr. Liesbeth

scraphobby zei

wat een prachtige creaties hebben jullie er weer van gemaakt,en ik geloof zeker dat er een mijn kant uit komt,
fijne dag verder
gr Marian

Jolanda Cuper zei

Wow wat een super leuke uitdaging! DT team jullie hebben schitterende dingen gemaakt echt geweldig!
Groetjes Jolanda.

Craftyanny zei

Girls each and every project is fantastic!!! You did a wonderful job with them.
Anne x

Judith Slegers zei

De chocolaadjes die in mijn bonbon doosje zitten, gaan er wel aan nu. hmm daar kan ik nl. echt niet lang naar blijven kijken..
Wat staan er trouwens een hoop mooie setjes zeg pfff.
Groeten Judith

netsoojmik zei

Wat een geweldig mooie setjes hebben jullie gemaakt! Super mooi! Hopelijk kan ik ook wat tijd vinden om aan deze originele challenge mee te doen!

Groetjes, Kim

Heidie zei

wat een mooie setjes hebben jullie weer gemaakt. Mijn setje staat er inmiddels ook bij. Bedankt voor de leuke commentaren die ik heb gehad. Heb deze week ook een poging gedaan om aan het internationale blog mee te doen.

liefs Heidie