dinsdag 23 augustus 2011

UITDAGING 77

Je favoriet / Your favourite

Wat een heerlijk aantal deelnemers afgelopen week! Dat zat er eigenlijk ook wel in met zo'n makkelijke opdracht. Gelukkig zaten er veel kaarten en projecten tussen met een Karen's Doodles er op, dat maakt ons altijd weer blij :)

Wij zijn natuurlijk ook aan de slag gegaan met die leuke Karen's Doodles en nog wel met onze favorieten! Dat is namelijk de uitdaging deze week. Niet echt een uitdaging toch? Er zijn zoveel leuke KD's dat het gewoon moeilijk kiezen is welke nu als favoriet te bestempelen. Daarom geldt denk ik voor de meeste DT-leden dat we één van onze favorieten laten zien op onderstaande kaarten.

Ellen Ruberg
Stempel: Tropical Rosie Set


Mariska van der Linde heeft zaterdag de Gouwe Ouwe gedaan.

Marja Nijholt
Stempel: Peekaboo Girl


Petra Laagwater
Stempel: Dragon Birthday


Tinie Hoogvliet
Stempel: Flowerbasket (voormalig freebie, spoedig beschikbaar in de shop)Ula Molenaar
Stempel: Boating Fun en Beat The Heat

Yvonne van den Berg is onderweg naar het zonnige Samos!

Aletta Heij
Stempel: Summertime Boy Soccer en Summertime Boy Baseball.Angelique van Nuland is nog even druk met de was en de strijk :)

Anja Bruynen
Stempel: Bovine Beauty


Anneke Kiewiet
Stempel: Sweep Me Off My Feet


Bernadet Weijs
Stempel: Skater Girl


Renata van Miltenburg
Stempel: Tissue Please


Nou, hoe vonden jullie onze favorieten? Zat die van jou er ook tussen? Wel, dat zullen we hopelijk zien deze week! Tover hem maar weer eens tevoorschijn en aan de slag er mee...

Je mag in onze uitdagingen alle merken stempels gebruiken (of helemaal geen stempel) maar alleen als je er een Karen's Doodles op hebt zitten maak je kans om "Kaart van de Week" te worden en dus 3(!) digi's van Karen's Doodles te winnen. Op de tweede en derde plaats maak je wel kans met de andere merken of stempelloze kaarten/projecten.

Natuurlijk is het voor ons extra leuk als er een Karen's Doodles op zit, je kunt ze HIER aanschaffen of HIER de nieuwste gratis digitale stempel (freebie) oppikken.

Is Nederland te klein voor je dan kun je natuurlijk altijd meedoen op het internationale challengeblog van Karen's Doodles. Zorg wel dat je er een nieuwe kaart voor maakt, het is niet toegestaan met dezelfde kaart aan beide uitdagingen mee te doen.

Neem ook eens een kijkje op Hyves en Facebook, misschien leuk om je ook daar bij ons aan te sluiten?

Denk er om de kaart vóór 23.59 uur maandagavond a.s. te plaatsen met een link naar het bericht op je blog (dus niet naar je blog zelf) én met een link naar ons blog in je bericht!

Fijne week en tot de volgende uitdaging!

Warme groet,

Renata

2 opmerkingen:

Margret zei

Wat een lastige uitdaging is dit! Zoveel stempels om uit te kiezen. Ik vind ze allemaal zo leuk. hihi
Mooie creaties hebben jullie gemaakt.

Liefs Margret

Heidie zei

vorige week helaas geen tijd gehad om mee te doen. Gelukkig heb ik deze week weer de tijd gevonden om een kaartje te maken. Maar om mijn favoriete stempel te kiezen was geen makkelijke opgave.

liefs Heidie