dinsdag 16 augustus 2011

UITDAGING 76

Zeg het met bloemen / Say it with flowers

Dag lieve mensen, daar zijn we weer met onze wekelijkse uitdaging. Hartelijk dank aan alle dames die afgelopen week weer hebben mee gedaan aan de "Vakantie" uitdaging. Persoonlijk had ik af en toe een beetje mijn vraagtekens bij sommige inzendingen of die wel in ons thema gemaakt waren of maar toegevoegd waren omdat het "wel kon".... :)))) Gelukkig waren er ook genoeg die duidelijk "VAKANTIE" uitstraalde!

Deze week is de opdracht heel duidelijk, ik denk dat het voor iedereen de makkelijkste uitdaging is die er bestaat, behalve voor mij ;) We willen BLOEMEN zien! Gebloemd papier, een stempel met bloemen, zelfgemaakte bloemen of gekochte exemplaren, een heleboel of maar 1, een kaart in de vorm van een bloem, alles mag als het maar BLOEMEN zijn. De dames van het DT hebben weer hun best gedaan, je kunt ze bijna ruiken die bloemen, zelfs mij is het gelukt, kijk maar...

Bernadet Weijs
Heeft afgelopen zaterdag de Gouwe Ouwe gedaan.

Ellen Ruberg
Heeft ook afgelopen zaterdag de Gouwe Ouwe gedaan.

Mariska van der Linde
Stempel: Fairy Fun


Marja Nijholt
Stempel: Flower Bear


Petra Laagwater
Stempel: Springtime


Tinie Hoogvliet
Stempel: Happy Feet- Woman


Ula Molenaar
Stempel: Tropical Party Set en Rosie DanceYvonne van den Berg
Stempel: Bigsby's In Love


Aletta Heij
Stempel: Tropical Party SetAngelique van Nuland zit lekker met haar billen in het zand.

Anja Bruynen
Stempel: Skating Pair


Anneke Kiewiet
Stempel: Beat The Heat


Renata van Miltenburg
Stempel: Little Girl


Een fleurig geheel weer vinden jullie niet? Nu zijn we benieuwd naar die bloemenweelde van jullie...laat maar zien!

Je mag in onze uitdagingen alle merken stempels gebruiken (of helemaal geen stempel) maar alleen als je er een Karen's Doodles op hebt zitten maak je kans om "Kaart van de Week" te worden en dus 3(!) digi's van Karen's Doodles te winnen. Op de tweede en derde plaats maak je wel kans met de andere merken of stempelloze kaarten/projecten.

Natuurlijk is het voor ons extra leuk als er een Karen's Doodles op zit, je kunt ze HIER aanschaffen of HIER de nieuwste gratis digitale stempel (freebie) oppikken.

Is Nederland te klein voor je dan kun je natuurlijk altijd meedoen op het internationale challengeblog van Karen's Doodles. Zorg wel dat je er een nieuwe kaart voor maakt, het is niet toegestaan met dezelfde kaart aan beide uitdagingen mee te doen.

Neem ook eens een kijkje op Hyves en Facebook, misschien leuk om je ook daar bij ons aan te sluiten?

Denk er om de kaart vóór 23.59 uur maandagavond a.s. te plaatsen met een link naar het bericht op je blog (dus niet naar je blog zelf) én met een link naar ons blog in je bericht!

Fijne week en tot de volgende uitdaging!

Warme groet,

Renata


4 opmerkingen:

Jolanda Cuper zei

Wow dames leuke uitdaging en prachtige kaarten ik ga eens kijken of ik tijd heb!
Groetjes Jolanda.

Judith zei

Hoi Hoi, ik vind deze stempels echt super leuk! lekker duidelijk en lief!
Groeten Judith

Dot zei

Hi!
Beautiful cards from the team. Thank you for the inspiratione.
Sorry that I have not read the rules of the challenge well enough. I was not aware that I wasn't allowed to link the same cards for both KD challenge blogs.
I will come back another time.
hugs Dorte

Marianne zei

Heb jullie bog pas ontdekt en doe graag mee. Julle hebben prachtige kaarten gemaakt, maar dat lijkt me ook niet moeilijk met die schattige stempels.