dinsdag 9 augustus 2011

UITDAGING 75

Vakantie / Vacation

We hebben een klein beetje een jubileum vandaag...de 75ste uitdaging en we hopen dat jullie van de deze 75 uitdagingen hebben genoten. We proberen er steeds weer iets bijzonders van te maken.

Dank aan de deelnemers van de schets uitdaging, ondanks de vakanties hebben we toch weer een aantal mooie inzendingen binnengekregen. Ik vond het erg leuk om te zien wat een verschillende kaartjes er kunnen ontstaan uit een zelfde schets. Het wordt weer een zware dobber om de mooiste uit te kiezen...

Gaan we nu over naar de uitdaging van deze week en die heeft als thema, hoe kan het ook anders, VAKANTIE! Daar kun je best veel kanten mee op dus hopelijk kunnen we veel deelnemers begroeten. Je kunt je laten inspireren door je vakantieland of door bijvoorbeeld bezigheden (of juist niet) die je in de vakantie kunt doen. Benieuwd wat het DT met dit thema gedaan heeft? Neem snel een kijkje hieronder dan...

Anneke Kiewiet
Stempel: Dog Day Afternoon


Bernadet Weijs
Stempel: Call MeEllen Ruberg
Stempel: On the Road Again


Mariska van der Linde
Stempel: Sailor BoyMarja Nijholt is net terug van vakantie en volgende week weer van de partij.

Petra Laagwater
Stempel: Silly FunTinie Hoogvliet
Stempel: On The Road AgainUla Molenaar
Stempel: Little Girl en Tropical Party SetYvonne van den Berg
Stempel: Tropical Rosie Set


Aletta Heij
Stempel: CannonballAngelique van Nuland is deze week op vakantie.

Anja Bruynen
Stempel: Little Girl


Renata van Miltenburg
Stempel: Surfer Girl


Als je nog niet met vakantie bent geweest heb je nu vast zin om te gaan en anders kun je nog even lekker nagenieten dankzij deze kaarten en projecten. Je krijgt er in ieder geval zin in de zon van maar ja, daar zullen we het verder maar niet over hebben ;)

Je mag in onze uitdagingen alle merken stempels gebruiken (of helemaal geen stempel) maar alleen als je er een Karen's Doodles op hebt zitten maak je kans om "Kaart van de Week" te worden en dus 3(!) digi's van Karen's Doodles te winnen. Op de tweede en derde plaats maak je wel kans met de andere merken of stempelloze kaarten/projecten.

Natuurlijk is het voor ons extra leuk als er een Karen's Doodles op zit, je kunt ze HIER aanschaffen of HIER de nieuwste gratis digitale stempel (freebie) oppikken.

Is Nederland te klein voor je dan kun je natuurlijk altijd meedoen op het internationale challengeblog van Karen's Doodles. Zorg wel dat je er een nieuwe kaart voor maakt, het is niet toegestaan met dezelfde kaart aan beide uitdagingen mee te doen.

Neem ook eens een kijkje op Hyves en Facebook, misschien leuk om je ook daar bij ons aan te sluiten?

Denk er om de kaart vóór 23.59 uur maandagavond a.s. te plaatsen met een link naar het bericht op je blog (dus niet naar je blog zelf) én met een link naar ons blog in je bericht!

Fijne week en tot de volgende uitdaging!

Warme groet,

Renata
5 opmerkingen:

Sandra1968 zei

Van harte gefeliciteerd met al weer de 75e uitdaging!
Ga zo door :-)

Judith zei

Wauw de 75e uitdaging dat mag wel inderdaad heel bijzonder aanvoelen.
Gefeliciteerd en dat er nog heel veel mogen komen!
(mag ik zo brutaal zijn om te vragen wanneer de uitslag is van de vorige uitdaging, ben zoooo benieuwd!)

Groeten Judith

Marlieke zei

75e uitdaging alweer. tjonge wat gaat het snel. Ik heb ook weer wat tijd en inspiratie gevonden om mee te doen en heb zojuist mijn bijdrage gepost.

Marlieke zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Rema designs zei

Hoi,

ik doe voor het eerst mee met de uitdaging ik hoop dat ik het goed heb geplaatst. Erg leuk om een keer mee te doen.

groetjes rebecca