vrijdag 1 juli 2011

Workshop vakantie :)

Ik ga jullie waarschijnlijk teleurstellen :) Geen workshop vandaag....sterker nog, komende twee maanden zullen we op vrijdag geen workshop plaatsen.

Veel mensen gaan met vakantie waardoor er op veel blogs een rustpauze is, wat het vinden van leuke projecten voor een workshop lastig maakt. Daarnaast gaan onze dames natuurlijk ook lekker op vakantie én zijn we druk om nieuwe collega's te vinden wat ook veel tijd vraagt waardoor we zelf geen tijd hebben om iets te bedenken...

Daarom zijn we in september weer bij jullie terug met nieuwe ideeën!

Voor iedereen die er al helemaal klaar voor is om met vakantie te gaan, names Karen en ons team....EEN HEEL FIJNE EN ZONNIGE VAKANTIE!!

Warme groet,

Renata

7 opmerkingen:

Adriana zei

Ik wens iedereen een hele fijne vakantie met veel rust en plezier, geniet van alles om je heen:)
groetjes Adriana
http://cardsfromproudgranny.blogspot.com/

Margo zei

Jullie ook allemaal een hele fijne vakantie!Geniet van jullie welverdiende rust zodat jullie weer kunnen bijtanken voor een nieuw "seizoen" KD.

Liefs Margo

Linda zei

Fijne vakantie allemaal
gr linda

Angela zei

Helemaal terecht.... geniet allemaal van een fijne vakantie (en kom behouden weer...)
Veel plezier!!!
grt Angela

Wilma zei

Geniet van een hele fijne vakantie en rust maar lekker uit.
Liefs Wilma

Cornelie zei

Nou dik verdiend toch zo'n rustpauze! Heb genoten van de afgelopen maanden ,dat ik als nieuw blogger ben begonnen, van al jullie ideeën!! Ik geniet ervan en wordt er enorm door geïnspireerd!! Dus dank daarvoor!
Fijne, zorgeloze vakantie voor iedereen!
groetjes Cornelie

patricia's scrapfun zei

ik kan het me goed voorstellen dat er even een stop is de ideeen die ondertussen toch opwaaien kunnen zo bewaard worden en als de vakantie voorbij is kun je er weer lekker mee aan de slag !

gr patricia