dinsdag 26 juli 2011

UITDAGING 73

Alles mag / Anything goes

Hallo lieve mensen!

Wat hebben jullie me laten schrikken afgelopen week....zaterdagochtend stond er nog helemaal geen inzending bij de patroon uitdaging. Of iedereen is met vakantie of het is te moeilijk dacht ik zo. Gelukkig hebben toch een paar dames zich er aan gewaagd en zijn er een aantal prachtige doosjes te bewonderen....pffff!!! Bedankt dat jullie ons niet in de steek hebben gelaten!

Omdat nu echt heel Nederland vakantie heeft hebben we besloten het de achterblijvers makkelijk te maken om mee te doen deze week, ALLES MAG namelijk. Geen reden dus om niet mee te doen!

Zien wat ons DT er van gemaakt heeft? Kom maar mee dan...

Eerst de laatste bijdrage van onze gastdesigner van deze maand, Geertje. Ontzettend bedankt we hebben genoten van je mooie werk meis!

Gastdesigner Geertje Deelstra
Stempel: Sailor Boy


De rest van het team liet zich ook niet onbetuigd natuurlijk...

Angelique van Nuland
Stempel: Skater GirlAnja Bruynen
Stempel: Tissue Please


Bernadet Weijs
Stempel: What A Swing


Ellen Ruberg
Stempel: Phone a FriendEn hier zien jullie helaas het laatste project van onze Marion, zij heeft besloten ons aan het einde van deze termijn te gaan verlaten om in de weinige vrije tijd die zij heeft ook eens lekker met al die andere leuke stempels aan de slag te gaan. Heel begrijpelijk natuurlijk maar ook heel jammer! Heel hartelijk bedankt Marion voor je mooie kunstwerkjes en je inzet en gezelligheid. Hopelijk zien we je nog eens terug in een van onze uitdagingen :)

Marion van den Bos
Stempel: Little Girl


Aletta Heij
Stempel: Big Catch en Who Caught Who

Renata van Miltenburg
Stempel: Silly Fun


Wat een diversiteit weer, leuk toch om steeds weer al die verschillende stijlen te zien? En dan nu aan de slag met jullie eigen stijl en zoals ik al zei, alles mag dus leef je uit!

Je mag in onze uitdagingen alle merken stempels gebruiken (of helemaal geen stempel) maar alleen als je er een Karen's Doodles op hebt zitten maak je kans om "Kaart van de Week" te worden en dus 3(!) digi's van Karen's Doodles te winnen. Op de tweede en derde plaats maak je wel kans met de andere merken of stempelloze kaarten/projecten.

Natuurlijk is het voor ons extra leuk als er een Karen's Doodles op zit, je kunt ze HIER aanschaffen of HIER de nieuwste gratis digitale stempel (freebie) oppikken.

Is Nederland te klein voor je dan kun je natuurlijk altijd meedoen op het internationale challengeblog van Karen's Doodles.

Neem ook eens een kijkje op Hyves en Facebook, misschien leuk om je ook daar bij ons aan te sluiten?

Denk er om de kaart vóór 23.59 uur maandagavond a.s. te plaatsen met een link naar het bericht op je blog (dus niet naar je blog zelf) én met een link naar ons blog in je bericht!

Fijne week en tot de volgende uitdaging!

Warme groet,

Renata


3 opmerkingen:

Elise zei

Een leuke uitdaging deze week...maar ik moet de komende 2 weken aan me voorbij laten gaan, want dan ben ik met vakantie! Na mijn vakantie ga ik weer volop meedoen met jullie leuke uitdagingen!
Groetjes Elise

Hetty zei

Nou dit moet toch wel lukken. Een goede stap om de draad weer op te pakken.

Aly zei

Leuke kans voor de thuisblijvers onder ons!

Groetjes vanuit Friesland