dinsdag 19 juli 2011

UITDAGING 72

Patroon 2 / Pattern 2

Dag lieve mensen, genoten van onze lekkere uitdaging van vorige week? Ik denk het wel want ondanks de vakanties hadden we een leuk aantal deelnemers die allemaal weer ongelooflijk mooie creaties hebben gemaakt! Bedankt dat jullie weer de moeite en de tijd hebben genomen om met ons mee te doen.

Ook deze week hebben we denk ik een leuke uitdaging, we hebben weer een patroon voor jullie! Een patroon van een schattig klein doosje. Sommige van de DT-leden vonden het door de afmeting (6 x 9,2 cm) een echte uitdaging :) maar dat zou je niet zeggen...ik vind ze er allemaal weer geweldig uitzien, kijk zelf maar!

Gastdesigner: Geertje Deelstra
Stempel: Relax


Aletta Heij
Stempel: Basset GirlAngelique van Nuland
Stempel: Sailor Boy

Anja Bruynen
Stempel: Cannonbal


Bernadet Weijs
Stempel: I Love You THIS Much! Girl


Ellen Ruberg
Stempel: Swimsuit02


Marion van den Bos
Stempel: Bigsby Juggling


Renata van Miltenburg
Stempel: Fairy Fun


Nou? Niets te veel gezegd toch...zijn het weer geen plaatjes?


Dit is het patroon en zoals jullie zien staat er een inkeping op en een kleine inkeping als lipje maar die kun je laten zitten, dat werkt niet goed :( Ik heb zelf klitteband gebruikt als sluiting maar je kunt ook lint, touw, een splitpen of iets dergelijks gebruiken. Het komt vast goed! Veel plezier in ieder geval met deze uitdaging.

Je mag in onze uitdagingen alle merken stempels gebruiken (of helemaal geen stempel) maar alleen als je er een Karen's Doodles op hebt zitten maak je kans om "Kaart van de Week" te worden en dus 3(!) digi's van Karen's Doodles te winnen. Op de tweede en derde plaats maak je wel kans met de andere merken of stempelloze kaarten/projecten.

Natuurlijk is het voor ons extra leuk als er een Karen's Doodles op zit, je kunt ze HIER aanschaffen of HIER de nieuwste gratis digitale stempel (freebie) oppikken.

Is Nederland te klein voor je dan kun je natuurlijk altijd meedoen op het internationale challengeblog van Karen's Doodles.

Neem ook eens een kijkje op Hyves en Facebook, misschien leuk om je ook daar bij ons aan te sluiten?

Denk er om de kaart vóór 23.59 uur maandagavond a.s. te plaatsen met een link naar het bericht op je blog (dus niet naar je blog zelf) én met een link naar ons blog in je bericht!

Fijne week en tot de volgende uitdaging!

Warme groet,

Renata


4 opmerkingen:

Elise zei

Wat een leuke challenge. Ik zou graag hebben meegedaan, maar ik heb mijn printer niet meegenomen op vakantie en de maten staan er niet bij.

Ik wens iedereen hier wel heel veel plezier mee.

Groetjes Elise

Elise zei

Ik vond het een erg leuke challenge. Een hele uitdaging om iets leuks te maken met zo'n lief klein doosje....
Helaas hebben er tot nu toe nog niet veel meegedaan......Maar die van mij staat er iig, ik vond het een superleuke uitdaging!
Groetjes Elise

Cornelie zei

Ja, valt idd op, zo weinig deelneemers, de vakantie is nu echt begonnen! 't Was voor mij een goeie uitdaging, om weer eens met een doosje aan de gang te gaan. Hopelijk komen er nog meer inzendingen, dat is wel zo leuk, en ook voor jullie!

netsoojmik zei

Helaas lukt het mij niet om met deze ontzettend leuke challenge mee te doen, voel me totaal niet fit dus duik vroeg onder de wol... Hopelijk komt er morgen weer een super uitdaging!

Groetjes, Kim