dinsdag 5 juli 2011

UITDAGING 70

Schet 17 / Sketch 17

Een hele goede dinsdag lieve mensen!

Allereerst wil ik alle deelnemers aan de "voor een tiener" uitdaging heel hartelijk bedanken. Super, ik hoop dat ook ná de bekendmaking van de nieuwe DT-leden het aantal deelnemers (met KD) zo hoog blijft! ;) De Doodle prinsesjes zullen er weer geen makkelijke taak aan hebben om een winnaar uit te kiezen! Vergeet niet donderdag weer een kijkje te nemen of jij in de prijzen bent gevallen.

Jullie weten het al hè, het is weer tijd voor een schets en wel de onderstaande:


We beginnen met onze nieuwe gastdesigner Geertje, zij komt ons de maand juli versterken. Welkom, super leuk dat je met ons mee wilt doen en je prachtige kunstwerkjes met ons en de andere KD fans wilt delen. Hier haar uitwerking van de schets...

Gastdesigner: Geertje Deelstra
Stempel: Thrill Of The GrillEn dit hebben de dames ervan gemaakt:

Ellen Ruberg
Stempel: Freedom


Marion van den Bos
Stempel: Rosie Loves To Draw


Aletta Heij
Stempel: Here Comes The BrideAngelique van Nuland
Stempel: Rosie DanceAnja Bruynen
Stempel: Swimsuit 1


Bernadet Weijs
Stempels: Thank You! Set Boy en Here Comes the BrideRenata van Miltenburg
Stempel: Life's A Beach


Ik hoop dat jullie het een fijne schets vinden want hij komt uit mijn koker ;) Natuurlijk mag je de schets draaien of spiegelen en verder "aankleden" naar eigen inzicht zolang de schets nog maar herkenbaar is. Veel succes en vooral plezier weer met deze uitdaging.

Je mag in onze uitdagingen alle merken stempels gebruiken (of helemaal geen stempel) maar alleen als je er een Karen's Doodles op hebt zitten maak je kans om "Kaart van de Week" te worden en dus 3(!) digi's van Karen's Doodles te winnen. Op de tweede en derde plaats maak je wel kans met de andere merken of stempelloze kaarten/projecten.

Natuurlijk is het voor ons extra leuk als er een Karen's Doodles op zit, je kunt ze HIER aanschaffen of HIER de nieuwste gratis digitale stempel (freebie) oppikken.

Is Nederland te klein voor je dan kun je natuurlijk altijd meedoen op het internationale challengeblog van Karen's Doodles.

Neem ook eens een kijkje op Hyves en Facebook, misschien leuk om je ook daar bij ons aan te sluiten?

Denk er om de kaart vóór 23.59 uur maandagavond a.s. te plaatsen met een link naar het bericht op je blog (dus niet naar je blog zelf) én met een link naar ons blog in je bericht!

Fijne week en tot de volgende uitdaging!

Warme groet,

Renata

4 opmerkingen:

Betina zei

wat een leuke kaarten!! En de sketch is ook supers! En die olifant blijft leuk, daar ga ik zeker nog een kaart mee maken.

xxBetina

Aletta zei

Dames, de kaarten zijn allemaal weer erruggg leuk. Groetjes Aletta

Anneke. zei

Prachtige kaarten van het DT! Ga weer proberen mee te doen.
Groetjes Anneke.

Cornelie zei

Wat een lekkere sketch was dit! Doe weer mee dus!
Groetjes Cornelie