woensdag 13 juli 2011

IN DE SPOTLIGHTS

Zoals beloofd staan vandaag onze nieuwe DT-leden in de spotlights! Zij stellen zich hier aan u voor...Hallo allemaal,

Mijn naam is Anneke Kiewiet. Woon samen met mijn man en twee labrador dames in het uiterste puntje van provincie Drenthe, in Zuidlaarderveen. Run samen met mijn man (en natuurlijk personeel) onze supermarkt.

In mijn vrijetijd maak ik over het algemeen kaarten, wat ik heerlijk vind! Jaren lang ben ik al creatief met van alles en nog wat, maar in 2009 heb ik het scrappen ontdekt. Later ontdekte ik het inkleuren van stempels. Eerst met Derwent potloden later met Copic Markers. Zowel het scrappen, het inkleuren van stempels en copic markers begint een ware verslaving te worden. Sinds kort geef ik ook workshops aan diverse vrouwenverenigingen.
Vind het een geweldige eer dat ik plaats mag nemen in het DT-team van Karen Doodles.

Groetjes, AnnekeTja, het gras bij de buren is altijd groener, maar “oude liefde roest niet” zeggen ze weleens en omdat ik al eerder heb mogen meemaken hoe leuk het bij KD is, dacht ik: “Laat ik gezellig weer meedoen met de DT-call”! Mijn naam is dus Mariska van der Linde (30+) en samen met lieve man en twee stoere zoons van 7 en 9 jaar woon ik op een boerderij in een piepklein dorpje in Zuid-Holland. Ik werk niet mee op de melkveehouderij maar werk als directiesecretaresse bij een multinational in Rotterdam. Naast mijn werk, de jongens, het huishouden en alles wat er bij een druk gezinnetje komt kijken, houd ik me graag bezig met het maken van kaarten en kadoosjes. En dat doe ik al jaaaaaaaaren! Ben ooit begonnen met 3D, styropor, stof op kaarten, pergamano maar de laatste tweeënhalf jaar maak ik voornamelijk scrapkaarten, al dan niet in combinatie met (digitale) stempels en mijn Copics. Heb er weer heel veel zin in om bij KD NL aan de slag te gaan!Mijn naam is Marja Nijholt, 48 jaar, getrouwd met Bennie, we hebben samen 12 kids, zes meiden en zes jongens, in de Leeftijd van 28 tot 12 jaar, waarvan er nog 4 thuis wonen, we zijn oma en opa van drie kleindochters en drie kleinzoons. We wonen in Nunspeet (Gelderland).

Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn, ik ben begonnen met 3D kaarten te maken, toen kwam het scrappen erbij, en nu het stempelen. Niet alleen kaarten maken vind ik super, maar ook doosjes en andere projectjes.
Ik ben er super trots om in het DT-team van Karen Doodles te zitten.

Lieve groetjes Marja.Mijn naam is Petra Laagwater, 35 jaar en getrouwd met Leon.
Samen hebben we drie kinderen Sebas (2002) Mara (2004) en Belle (2006).
In het dagelijks leven maak ik deel uit van het Management van een middelgrote kinderopvang organisatie, waarvoor ik 34 uur per week werk.
Mijn vrije tijd gaat voor een groot deel op aan scrappen. Ik maak graag scrapkaarten, met een gekleurd afdrukje, maar ook lay-outs en miniboekjes zijn favoriet. Ik scrap nu zo’n jaar of 7 en het verveelt me nooit.
Ik ben heel blij dat ik deel mag uit maken van het Nederlandse DT van Karen Doodles, ik hoop dat ik jullie kan inspireren met mijn creaties!

Liefs PetraMijn naam is Tinie Hoogvliet en ben geboren in 1958, dus al een 50+er. Ik ben getrouwd en we hebben een dochter en een zoon. Ik woon in Rockanje en daar werk ik ook part-time op een basisschool als juf van groep 3.

Ik ben altijd wel creatief bezig geweest. Met kaarten maken ben ik begonnen in 1990, met een filigraanpakket. Het waren mijn eerste stappen in kaartenknutselland. Ik heb heel wat technieken gedaan: 3D, origami, filigraan, borduren, embossen, snijden, theezakjes, enz. En nu dus ook het scrappen. Ook ga ik graag winkelen in hobbywinkels en kom nooit met lege handen thuis! Ik ben er trots op dat ik in het DT team van Karens Doodles zit! De digi’s van Karen zijn zo leuk, er is voor iedere leeftijd en ook voor diverse gelegenheden wel een leuke digi te vinden.

Groetjes TinieIk ben Ula Molenaar.Ik ben 41 jaar, 20 jaar met mijn kanjer getrouwd en samen hebben we 2 lieve kinderen. We wonen in Hoogkarspel in Noord-Holland.

Ik ben iemand die lekker bezig is en altijd op zoek gaat naar de uitdagingen. Ik ben een fanatieke kaartenmaakster en verzamelaar (stempels, papier, patronen), die in de vrije tijd graag bezig is met mijn hobby en dat is nu ongeveer al 9 jaar. Ik heb eerst de meeste technieken van toen uitgeprobeerd, maar ik ben helemaal verkocht aan scrapkaarten.
En ik maak af en toe ook kleine creaties als kadootje of met de feestdagen.
In het verleden heb ik ook veel breiwerk, naaiwerk, borduren, schilderen en glas en lood gedaan, dus altijd creatief bezig geweest.

Mijn kaartjes en eigen stijl... ik maak meestal vrolijke kaartjes, die zo persoonlijk mogelijk zijn voor de ontvanger. Hoofdzakelijk kleur ik met mijn copics, maar ik houd van afwisseling en nieuwe dingen uitproberen.
En afhankelijk van de sfeer van de kaart gebruik ik af en toe distress inkt, aquarel potloden, Twinkling H2o/glimmer mist en aqua promarkers.
Met mijn Cricut maak ik graag patronen of kaarten in een bepaalde vorm. Ik gebruik erg graag Karens Doodles stempels, omdat ze veelzijdig zijn.

groetjes Ula


Dat waren ze dan, de dames die ons team vanaf augustus gaan versterken. Kunnen jullie ook niet wachten om hun kunstwerkjes te bewonderen? Neem dan alvast een kijkje op hun blog!

Warme groet,

Renata

1 opmerking:

Hetty zei

Leuk om iedereen op een rijtje te zien! Veel plezier allemaal.