zaterdag 30 juli 2011

GOUWE OUWE deel 39

Een hele goede zaterdag!

ALWEER zaterdag, echt...waar blijft de tijd?

Wij zijn er vandaag natuurlijk weer met heerlijke Gouwe Ouwen, deze week van Aletta en Angelique. Beide kozen voor roze in hun kaart, de een iets meer dan de ander. Beide in een heel andere stijl maar beide heel erg mooi!

Aletta was in een vrolijke bui en koos voor de Dance Fever Set. Dit vrolijke plaatje samen met de frisse roze/witte kleuren en het gezellige gebloemde lintje maakt je gewoon blij, ondanks het herfstachtige weer. Verder is de tekst uitermate geschikt voor deze digi vinden jullie niet?

Aletta Heij
Stempel: Dance Fever SetEn Angelique had lekkere trek en bakt ze bruin met Grandma Pie. Prachtige combinatie dat zacht roze met craft en gebroken wit. Samen met de altijd prachtige decoraties die zij gebruikt doet het geheel een beetje nostalgisch aan, erg mooi vinden jullie niet?

Angelique van Nuland
Stempel: Grandma Pie

Hopelijk hebben jullie er weer van genoten en kriebelt het om ook die ouwetjes weer eens onder het stof vandaan te halen en er mee aan de slag te gaan. Mogelijk voor onze uitdaging waar alles mag deze week, zo moeilijk kan het dus niet zijn ;)

Wens ik jullie een fijn weekend en hopelijk hebben de weerberichten gelijk en is het mooie weer onderweg!

Warme groet,

Renata

3 opmerkingen:

Hetty zei

Beide zijn erg leuk!

Marian de Maijer zei

Mooie kaarten
Groetjes

uhooi zei

Uhooi,,
Wow,, Deze kaart is erg mooi, lief en creatief,,

Uhooi.blogspot.com