zaterdag 16 juli 2011

GOUWE OUWE deel 37

Goedemorgen lieve mensen daar zijn we weer met een paar Gouwe Ouwe die we jullie onder de aandacht willen brengen...

Maar eerst even dit: ik weet niet of jullie er de laatste tijd ook problemen mee hebben maar het lukt me steeds niet om reacties achter te laten...ik moet steeds mijn wachtwoord etc bij Blogger invoeren en wordt daar steeds naar terug gestuurd. Mochten jullie geen reactie van me krijgen deze week dan weten jullie waar het aan ligt :(

Deze week hadden Bernadet en Ellen de beurt.

Bernadet heeft gekozen voor Home Tweet Home en heeft daar een prachtig kaartje in de vorm van een vogelkooi mee gemaakt. Moet je kijken wat een mooie details allemaal...

Bernadet Weijs
Stempel: Home Tweet HomeEllen heeft Sailor Boy weer eens uit de kast gehaald en is het geen lekker ventje? Super mooi in lila/wit en zoals je ziet ook erg goed te gebruiken op een babykaart!

Ellen Ruberg
Stempel: Sailor Boy


Ze waren weer super dames!!

Fijn weekend en tot dinsdag.

Warme groet,

Renata

5 opmerkingen:

Elise zei

Erg mooie kaarten weer vandaag!!
Ik heb geen problemen met het plaatsen van reacties...jammer dat je niet kan reageren...ik heb net zo'n leuke creatie gemaakt....staat ook op karen's doodles facebook trouwens...
Groetjes Elise

Judith zei

Zeker mooie kaarten.
Dat van die reacties heb ik ook gehad, werd er helemaal gek van en na vier keer mijn wachtwoord invoeren stopte ik er mee. Maar het ligt aan het vinkje. Je moet het vinkje uitklikken bij aangemeld blijven. Dus nog moet je de eerste keer inderdaad even inloggen, maar daarna was het bij mij over. Het gaat al een week goed :)
Hoop dat het voor jou ook werkt!

Groetjes Judith

Linda zei

wat zijn ze weer leuk geworden. Inderdaad wat Judith al zegt, als je dat vinkje uitklikt is het probleem over. Dan moet je wel elke morgen even in loggen maar de rest van de dag gaat het dan wel goed.
gr linda

Petra zei

Wat een leuke kaarten dames. Bernadet wat een details zeg, echt prachtig. En Ellen super mooi in die paarstinten.

Liefs Petra

Hetty zei

Prachtige kaartjes!