zondag 10 juli 2011

EN DE NIEUWE DT-LEDEN ZIJN...

...?????

Voordat ik aan jullie bekend ga maken wie de winaars van de DT-Call zijn wil ik jullie eerst voorstellen aan het nieuwe DT-lid dat ik twee maanden geleden al gevraagd heb namelijk: YVONNE VAN DEN BERG! Welkom Yvonne, ik ben super blij dat je ja zei zodat we elke week kunnen gaan genieten van je prachtige kaartjes!

Hieronder stelt zij zich aan jullie voor.


Hoi, ik ben Yvonne van den Berg, 50 jaar, getrouwd met Ron en heb drie, inmiddels volwassen, kinderen waarvan alleen de jongste nog thuis woont. Ook lopen hier twee huisdieren rond, onze katten Buddy en Donna die ik ooit als zwerfpoesjes in Zeeland gevonden heb. Inmiddels zijn ze alweer 8 jaar oud.

Naast alle nodige huishoudelijke activiteiten, werk ik met veel plezier op een HRM afdeling van een Stichting die bestaat uit een (groeiend) aantal verpleeg- en verzorgingshuizen.

Een van mijn hobby’s is het maken van kaartjes maken met allerlei scrappapiertjes en stempels en leuke frutsels. Heerlijk ontspannend vind ik het om lekker afbeeldingen in te gaan zitten kleuren. Ooit ben ik begonnen met origami, 3d-kaartjes etc… daar tussen in heb ik een paar jaar helemaal niet gefreubeld en sinds een jaar of vier geleden ben ik weer lekker begonnen met het maken van kaartjes. Dit is dat ook weer uitgegroeid tot mijn meest favoriete hobby!!

Ik vind het ontzettend leuk en ben er ook best wel trots op om deel uit te mogen maken van het design team van Karen’s Doodles!

Groetjes Yvonne


En dan nu de winnaars van de DT-Call... Er waren onverwacht veel deelnemers, waar we natuurlijk héél blij mee waren maar wat de keuze ook extra moeilijk maakte. Zelfs als alleen het ingezonden werkstuk als enige criterium gold dan was de keuze niet eenvoudig geweest want wat zaten daar een ONTZETTEND MOOIE dingen tussen zeg!! Maar we kijken natuurlijk naar meer dingen. Onder andere of de stijl van de kandidaat een aanvulling is voor ons team (we willen bijvoorbeeld niet alleen drukke kaarten laten zien maar ook rustige) en we willen verschillende kleurmedia (dus niet alleen copics of alleen potloden) en zo hebben we naar verschillende dingen gekeken. Ik had een hele lijst met algemeenheden, voors en tegens en ik heb er echt slapeloze nachten van gehad dat mogen jullie gerust weten. Er zaten echt veel goede kandidaten tussen en ik vind het dan ook heel erg dat ik zoveel dames (waaronder vele trouwe Karen's Doodles fans) moet teleurstellen!!! Maar het is niet anders, ik moest knopen doorhakken.

En zal ik jullie eens wat vertellen...het zijn niet 3 nieuwe DT-leden geworden maar 6 !!! Wat zeggen jullie daar van???

Vier van deze dames zullen toegevoegd worden aan ons reguliere team en dat zijn geworden:

ANNEKE KIEWIET

MARISKA VAN DER LINDE

PETRA LAAGWATER

en

TINIE HOOGVLIET

Gefeliciteerd dames, jullie hebben je plekje veroverd en ik verheug mij al op de samenwerking!

Zoals jullie zien hebben zij alle vier een heel verschillende en eigen stijl en ik denk dat zij een mooi aanvulling zijn op het huidige team!

Daarnaast gaan er twee dames elke vrijdag voor ons een tutorial op dit blog verzorgen en dat zijn:

MARJA NIJHOLT

en

ULA MOLENAAR

Ook jullie gefeliciteerd dames, super dat jullie dit willen doen! Ik kan niet wachten op al die leuke projectjes die jullie ons ongetwijfeld zullen voorschotelen!

Dat was het dan, een nieuw, groot team! Enthousiast en vol inspiratie zullen wij vanaf augustus weer compleet van start gaan.

Willen jullie meer over de nieuwe dames weten, neem dan woensdag een kijkje op dit blog, dan staan zij met foto en een stukje waarin zij zich voorstellen in "In De Spotlights"!

Warme groet,

Renata

19 opmerkingen:

Angela zei

Dames van harte gefeliciteerd met jullie nieuwe 'job'....
Ben benieuwd naar jullie creaties....
Veel succes
grt Angela

Adriana zei

Allemaal hartelijk gefeliciteerd met jullie DT schap:)
kijk ook uit naar jullie creaties.
groetjes Adriana

Scrapfanaat Peter zei

Gefeliciteerd dames en we zien jullie creaties wel verschijnen. Ook bedankt dat de heren worden genoemd, jammer gemiste kans zal ik maar zeggen.

Groeten Scrapfanaat PETER

Linda zei

Gefeliciteerd dames en heel veel plezier met jullie DT schap
gr linda

Margo zei

Van harte gefeliciteerd met jullie benoeming en ook ik ben zeer benieuwd naar jullie creaties.

Liefs mrago

Marjo zei

Gefeliciteerd, ga een kijkje op jullie blogs nemen. groetjes Marjo

Bernadet zei

proficiat dames en welkom bij het team!!!!

hennie zei

Dames allemaal een "dikke proficiat"!
Groetjes hennie.

patricia's scrapfun zei

dames

van harte gefeliciteerd met jullie plekje in het disign team. ben benieuwd naar alle creaties ;)

fijne zondag allemaal
liefs patricia

Hetty zei

Van harte gefeliciteerd!! Ik ben benieuwd naar jullie werk!

Petra zei

Bedankt allemaal, ik ben er zo blij mee!!!
Ik kan niet wachten tot ik mijn creaties aan julie mag latwn zien, en hoop dat ik jullie er kan inspireren.
Liefs Petra

Cornelie zei

Alle nieuwe dames van het DT team van harte gefeliciteerd, sommige van jullie volgde ik al, heel veel succes, en we zullen jullie kaarten vanzelf kunnen bewonderen! Voor ons komt er misschien weer eens een nieuwe kans! Ik blijf gewoon lekker meedoen met de challenges!
Groetjes Cornelie

Ellen zei

Gefeliciteerd meiden, op een gezellige en fijne samenwerking!
Groetjes Ellen

Wilma zei

Dames.....Van ♥-e Gefeliciteerd met jullie nieuwe "job" en ik hoop hier heel veel prachtige creaties van jullie te mogen bewonderen ☺☺☺
Nog een fijne en ☼-nige ☼-dag toegewenst.
Liefs Wilma

Aletta zei

Hallo Dames,

Wat leuk dat jullie het KD dt-team komen versterken.

Het wordt vast en zeker een gezellige en creatieve samenwerking

Groetjes Aletta

Margret zei

Iedereen van harte gefeliciteerd!!!
Liefs Margret

Yvonne's cardcorner zei

Dank jullie wel allemaal! Geweldig om met jullie allemaal samen te mogen werken.
liefs Yvonne

Lianne Raateland-Steenvoorden zei

van harte!

Craftyanny zei

Welcome to Karen's Doodles girls
Anne x