donderdag 14 juli 2011

De kaarten van week 27 zijn.....

Inderdaad, jullie lezen het goed... deze keer hebben we weer twee winnaars. Het was zo ongelooflijk moeilijk deze week, we hadden geloof ik allemaal een andere voorkeur en tot de laatste haar top 3 inleverde kon het nog alle kanten op...

Maar ik zal jullie niet langer in spanning houden, dit zijn ze geworden...

Het eerste kaartje is van EliseEn de tweede winnaar is LindaHartelijk gefeliciteerd dames, jullie kunnen Renata een mailtje sturen om je prijs te claimen

En dan gaan we nu kijken wie Random kiest als tweede en derde prijswinnaars.

Random Integer Generator
Here are your random numbers:

2
6

Timestamp: 2011-07-13 21:11:25 UTC


Nr. 2 = Gea

Nr 6 = Sandra (1968)

Dames, ook jullie beide van harte gefeliciteerd! Stuur Renata een mailtje (contact us button) om je prijs te claimen, zij zal de aanvragen versturen zodra ze weer internet bereik heeft. Dat is ook de reden dat ik dit stukje schrijf ;-)

Dat waren onze winnaars deze week, was jij het niet? Geen probleem, deze week is er een héél leuke uitdaging namelijk ”maak een CHOCOLADE WIKKEL”!! Grijp je kans om (nog) een paar van die geweldige digi´s te winnen.

Komen jullie zaterdag nog even kijken naar onze Gouwe Ouwe? Dan zetten we weer twee “oude digi’s” in het zonnetje……

Groetjes,

Ellen Ruberg

3 opmerkingen:

Linda zei

Zit ik in de pauze op mijn werk even te bloggen en zie ik dat ik bij de winnaars zit,Ohh wat leuk is dat weer, nou bedankt hoor dames, ik zal vanavond eens even gaan kijken welke stempels ik ga uitkiezen. Andere winnaars ook gefeliciteerd.
gr linda

Sandra1968 zei

Wat leuk dat ik een mooie stempel van Karen uit mag zoeken! Dank jullie wel :-)
Ook gefeliciteerd voor de andere winnaars.
Groetjes, Sandra

Angela zei

Alle dames van harte gefeliciteerd met de gewonnen digi's....
Elise en Linda....proficiat met de uitverkiezing van kaart van de week; helemaal top!!!!
grt Angela