dinsdag 28 juni 2011

UITDAGING 69

Voor een tiener / For a teenager

Een hele goede dinsdag allemaal! Hebben jullie het ook zo warm? Ik kan er maar slecht tegen hoor, dus niet te veel warme huishoudelijke karweitjes maar...met de ventilator aan is het op mijn hobbykamer best goed uit te houden. :)

Vandaag gaan we eerst vanaf deze plek afscheid nemen van Renata, een maandje eerder dan gepland maar zij had zich vergist in de datum en met alle vakantiedruktes in het vooruitzicht vroeg zij of ze dan eind juni mocht stoppen ipv eind juli wanneer het termijn af zou lopen. En wie ben ik dan om nee te zeggen...hoe jammer ik het ook vind en hoe erg ik haar ook zal missen, mijn naamgenootje!! Renata wil na anderhalf jaar Karen´s Doodles haar vleugels uitslaan en weer eens met andere merken aan de slag.
Lieverd, onwijs bedankt voor al je mooie kaartjes en projecten en alle andere werkzaamheden die je voor ons team hebt gedaan!! En ik zal je niet alleen hierom missen, ook je gezellige persoonlijkheid! Het ga je goed :)

Volgende week zal ik jullie voorstellen aan haar vervangster die ik buiten de DT-Call om al had gevraagd en die nu een maandje eerder gaat beginnen! Dus geen zorgen, nog steeds zullen er 3 mensen uit de inzendingen worden gekozen :)

Okee, nu over naar de orde van de dag, de uitdaging voor komende week. We gaan een kaart voor een tiener maken en dat vond ik persoonlijk nog best lastig ondanks de vele digi´s die Karen al getekend heeft. Wij proberen steeds de nieuwste digi´s te gebruiken maar we willen natuurlijk ook voorkomen dat iedereen dezelfde gebruikt... Kijk maar eens wat we er van gemaakt hebben.

Gastdesigner: Aletta Heij
Stempel: what a swingBernadet Weijs
Stempel: Computer Girl


Ellen Ruberg geniet van haar laatste vakantiemomenten!

Marion van den Bos
Stempel: Cannonball


Renata Elenbaas
Stempel: Cannonball


Door allerhande druktes deze week geen kaartje van Angelique van Nuland maar volgende week is zij weer van de partij!

Anja Bruynen
Stempel: Swimsuit Fun


Renata van Miltenburg
Stempel: Shopping Day


Nou?? We hebben weer goed ons best gedaan toch? Nu jullie nog, veel plezier met deze uitdaging!

Je mag in onze uitdagingen alle merken stempels gebruiken (of helemaal geen stempel) maar alleen als je er een Karen's Doodles op hebt zitten maak je kans om "Kaart van de Week" te worden en dus 3(!) digi's van Karen's Doodles te winnen. Op de tweede en derde plaats maak je wel kans met de andere merken of stempelloze kaarten/projecten.

Natuurlijk is het voor ons extra leuk als er een Karen's Doodles op zit, je kunt ze HIER aanschaffen of HIER de nieuwste gratis digitale stempel (freebie) oppikken.

Is Nederland te klein voor je dan kun je natuurlijk altijd meedoen op het internationale challengeblog van Karen's Doodles.

Neem ook eens een kijkje op Hyves en Facebook, misschien leuk om je ook daar bij ons aan te sluiten?

Denk er om de kaart vóór 23.59 uur maandagavond a.s. te plaatsen met een link naar het bericht op je blog (dus niet naar je blog zelf) én met een link naar ons blog in je bericht!

Fijne week en tot de volgende uitdaging!

Warme groet,

Renata van Miltenburg8 opmerkingen:

Cornelie zei

Zeker weer leuk de voorbeelden, en dan moeten wij proberen weer wat anders te verzinnen?! Best moeilijk, maar we gaan het weer proberen!
Groetjes Cornelie

Heidie zei

wat een mooie voorbeelden zijn er weer gemaakt. Mijn pocket met daarin een kaart staat op mijn blog. Heb meteen de stempel gebruikt die ik met de laatste challenge had gewonnen.

liefs Heidie

CreaRenata zei

Lieve Renata, bedankt voor je lieve woorden, zoals je weet heb ook ik genoten om in dit team te mogen zitten. Heel veel succes en ga zo door, want je doet het super!

Dikke kus,
Renata

Hetty zei

Wat een leuke opdracht weer! Ik had graag mee willen doen maar helaas even andere dingen aan mijn hoofd. En ook nog last van mijn nek :-(. Er zijn al leuke inzendingen! Gr Hetty

netsoojmik zei

Een leuke challenge weer! De nieuwe 'tiener-dig's' zijn super leuk! Ik heb er toch maar eentje gebruikt uit mijn verzameling...

Anneke. zei

Vond dit een hele leuke uitdaging! De nieuwe digi's zijn hier erg goed voor te gebruiken. Het DT team heeft ook erg leuke creaties gemaakt. Goed voor de inspiratie ;lol)).
Groetjes Anneke.

Joukje zei

Mijn bijdrage staat geplaatst,sorry de eerste keer is het fout gegaan!!

Groetjes Joukje

Linda w zei

Beautiful DT projects, thanks for a fun challenge Hugs lin