dinsdag 21 juni 2011

UITDAGING 68

Foto inspiratie 7 / Photo inspiration 7

Allereerst welkom en hartelijk dank aan de dames die ook afgelopen week weer mee hebben gedaan aan onze 3D uitdaging. Wat een ontzettend leuke projecten zijn daar weer uitgekomen zeg! Het lijkt wel of jullie steeds creatiever worden :) Nu maar hopen dat de uitdaging van deze week ook weer bevalt.

We hebben ons laten inspireren door onderstaande foto en zoals jullie zullen zien doet iedereen dat op een andere manier... De één door de kleuren, de ander door de vormen en een derde door wat er op de foto te zien is (in dit geval bijvoorbeeld fruit). Of misschien krijg je gewoon een bepaald gevoel bij de foto...alles kan! Het zou wel leuk zijn als je in je berichtje op je blog verteld WAT jou heeft geïnspireerd.

Nou lieve mensen, veel succes en we zijn benieuwd wat er weer uit dat creatieve brein van jullie ontspruit!

Dit is de foto:


En dit hebben wij er van gemaakt!

Gastdesigner: Aletta Heij
Stempel : DutchRosieAnja Bruynen
Stempel: Who Caught Who?


Bernadet Weijs
Stempel: Date NightEllen Ruberg viert nog lekker vakantie!

Marion van den Bos
Stempel: Swim Suit


Renata Elenbaas
Stempel: Apples and Pumpkins


Angelique van Nuland
Stempel: Apple Girl
Renata van Miltenburg
Stempel: Apple Girl


Ideeën opgedaan, dan snel aan de slag!

Je mag in onze uitdagingen alle merken stempels gebruiken (of helemaal geen stempel) maar alleen als je er een Karen's Doodles op hebt zitten maak je kans om "Kaart van de Week" te worden en dus 3(!) digi's van Karen's Doodles te winnen. Op de tweede en derde plaats maak je wel kans met de andere merken of stempelloze kaarten/projecten.

Natuurlijk is het voor ons extra leuk als er een Karen's Doodles op zit, je kunt ze HIER aanschaffen of HIER de nieuwste gratis digitale stempel (freebie) oppikken.

Is Nederland te klein voor je dan kun je natuurlijk altijd meedoen op het internationale challengeblog van Karen's Doodles.

Neem ook eens een kijkje op Hyves en Facebook, misschien leuk om je ook daar bij ons aan te sluiten?

Denk er om de kaart vóór 23.59 uur maandagavond a.s. te plaatsen met een link naar het bericht op je blog (dus niet naar je blog zelf) én met een link naar ons blog in je bericht!

Fijne week en tot de volgende uitdaging!

Warme groet,

Renata van Miltenburg


3 opmerkingen:

netsoojmik zei

Erg mooie creaties van het DT, maar dames, dit is echt niet mijn kleur... Misschien dat ik me er nog aan ga wagen, maar dat zal een zware dobber worden...

Groetjes, Kim

Anneke. zei

Prachtige creaties zag ik voorbij komen, maar voor mijn een kleur die ik niet vaak gebruik. Gewoontes zijn om van af te stappen. Dus heb ik de stoute schoenen aangetrokken. Mijn kaart heb ik net geplaats en ik moet zeggen ik ben niet ontevreden. Bedankt voor deze kans.
Groetjes Anneke.

Brenda zei

hoi allemaal, wat een leuke kaarten gemaakt door het DT! geweldig, maar ook de inzendigen zijn super, leuk om op diverse blogs eens te kijken wat andere maken. Ik vind de kleur wel leuk om mee te werken, lekker fris en fruitig! creatieve groet Brenda