dinsdag 14 juni 2011

UITDAGING 67

3D

Een hele goede dinsdag! We zijn zo ontzettend trots op onze deelnemers van afgelopen week...overal zat een Karen's Doodles op, echt geweldig vinden we dat! We hopen dat jullie ook deze week met ons meedoen want het is best een pittige opdracht.

Voordat ik verder ga met de uitdaging voor deze week wil ik op deze plek afscheid nemen van onze Greet. Helaas is zij door familie omstandigheden genoodzaakt per direct te stoppen met haar werkzaamheden voor ons team. Lieve Greet, enorm bedankt voor je inzet en de mooie kaartjes van afgelopen jaar en héél veel sterkte voor jou en je familie!

En dan ga ik nu verder met onze uitdaging voor deze week, dat is 3D. Ja, echt waar, we gaan ouderwets 3D-en. Ik denk dat velen van ons ooit in hun kaartenmaak bestaan wel eens aan de gang zijn gegaan met 3D plaatjes of doen dat misschien nog steeds naast de stempels... Natuurlijk kun je ook met stempels/digi's 3D-en en dat gaan we nu dus ook doen. Ik heb reuze schik gehad met deze opdracht maar om eerlijk te zijn vraag ik mij af wat ik er ook al weer zo leuk aan vond, haha. Met andere woorden, heel leuk om weer eens te doen maar laat mij maar "gewoon" stempels kleuren! Ben dan ook zéér benieuwd wat jullie er van vinden...meedoen hoor, echt eens proberen!!

Allereerst zien jullie hier wat Aletta onze gastdesigner van deze opdracht gemaakt heeft.

Gastdesigner: Aletta Heij
Stempel : Apple GirlEn ook de rest van het team is druk aan het knippen en plakken geslagen, kijk maar...

Angelique van Nuland
Stempel: Peekaboo BoyAnja Bruynen
Stempel : Bovine Beauty


Bernadet Weijs
Had afgelopen zaterdag de 'Gouwe Ouwe', maar is er volgende week weer bij.

Ellen Ruberg is lekker met vakantie!

Greet Claassen
Stempel: Call Me


Marion van den Bos
Stempel: Nutsy Heart


Renata Elenbaas
Stempel: King Burger


Renata van Miltenburg
Stempel: On The Road Again (caravan)


Wat vinden jullie er van, leuke opdracht? Succes er mee en weet je niet meer hoe het ook al weer gaat, vrijdag heb ik een mini workshopje voor jullie om te laten zien hoe ik mijn 3D plaatje heb gemaakt.

Je mag in onze uitdagingen alle merken stempels gebruiken (of helemaal geen stempel) maar alleen als je er een Karen's Doodles op hebt zitten maak je kans om "Kaart van de Week" te worden en dus 3(!) digi's van Karen's Doodles te winnen. Op de tweede en derde plaats maak je wel kans met de andere merken of stempelloze kaarten/projecten.

Natuurlijk is het voor ons extra leuk als er een Karen's Doodles op zit, je kunt ze HIER aanschaffen of HIER de nieuwste gratis digitale stempel (freebie) oppikken.

Is Nederland te klein voor je dan kun je natuurlijk altijd meedoen op het internationale challengeblog van Karen's Doodles.

Neem ook eens een kijkje op Hyves en Facebook, misschien leuk om je ook daar bij ons aan te sluiten?

Denk er om de kaart vóór 23.59 uur maandagavond a.s. te plaatsen met een link naar het bericht op je blog (dus niet naar je blog zelf) én met een link naar ons blog in je bericht!

Fijne week en tot de volgende uitdaging!

Warme groet,

Renata van Miltenburg


8 opmerkingen:

Marianne zei

Datgene wat er al staat ziet er prachtig uit.
Ik ga zeker weer een poging doen.
Groetjes Marianne

Cornelie zei

Ja, wil het ook wel proberen! De voorbeelden zijn echt allemaal supertof!
Groetjes Cornelie

Saskia zei

Wat een super voorbeelden......erg mooi dames!!!
Ik ga van de week gauw aan de slag met deze uitdaging!!!
Knuff Sas

Hetty zei

Geweldige uitdaging, ik ga zeker een poging wagen! Dit moet je toch een keer uitgeprobeerd hebben.

anita01 zei

Hai meiden,

Ik zit hier zo te genieten, werkelijk eindeloos geweldig jullie nieuwe jasje in de 3d sferen...Mis Bernadetje wel maar okee, de volgende keer zijn jullie weer compleet hi,hi,...Succes met de DT Call,...moest helaas *nee* zeggen maar bedankt voor de *eer*!

Warme groetjes,
Anita.

majo zei

Wat een super leuke uitdaging. En wat staat er weer een moois te pronken. Super mooie creaties weer Dames. Ik ga dit keer ook weer een kansje wagen. Groetjes Majo

Heidie zei

wat een mooie creaties zijn er weer gemaakt. Ik heb er weer twee creaties mee gemaakt. Een zend ik in voor deze challenge. De andere staat ook op mijn blog.

liefs heidie

Anneke. zei

Heb mijn kaart net geplaatst. Wat was dit een leuke uitdaging.Bedankt voor de leuke uitdaging!
Groetjes Anneke.