donderdag 16 juni 2011

KAART VAN WEEK 23 IS...


Brenda, het is jouw kaartje geworden met een overweldigende meerderheid, maar liefst 9 punten voor op Tinie die deze week de eervolle vermelding krijgt. Gefeliciteerd meid! Stuur me een mailtje met de keuze van je stempels om je prijs te claimen en je krijgt ze zo spoedig mogelijk toegestuurd.

Ik zelf vond het niet zo makkelijk als de rest van het team, ik had wel 5 mensen die ik op nummer 1 had willen zetten!! Dames geweldig al die mooie kaarten en wat hebben jullie de schets nauwkeurig gevolgd...voorbeeldig!

Heb ik nu, na het verdrietige nieuws van Greet, nog meer slecht nieuws. Joan is aan het tobben met haar gezondheid en had al besloten na dit termijn te stoppen met haar werkzaamheden voor ons, de andere teams waar zij deel van uitmaakte had zij ook al opgezegd. Helaas laat haar gezondheid het niet toe om het termijn af te maken dus ook zij stopt per direct. Lieve Joan, enorm bedankt voor de anderhalf jaar dat je bij ons was en we hebben genoten van je kaartjes. Nu even tijd voor jezelf en we hopen dat je maar snel weer wat op mag knappen...beterschap!!

En dan over tot zaken van deze donderdag, Random...

Random Integer Generator
Here are your random numbers:

16
8

Timestamp: 2011-06-15 18:08:07 UTC


16 = Marjo


8 = Henny


Gefeliciteerd hoor dames, stuur me maar een mailtje met de keuze van je stempel(s) en ze komen naar je toe!

Warme groet,

Renata van Miltenburg

4 opmerkingen:

Marianne zei

Van harte allemaal.
Groetjes Marianne

Cornelie zei

Brenda, topkaartje! Gefeliciteerd hoor!! Andere dames natuurlijk ook!
Groetjes Cornelie

Marjo zei

Super zeg, wat een verrassing. Groetjes Marjo

Brenda zei

He wat leuk dat ik gewonnen heb, ben er erg blij mee. Ook de andere gefeliciteerd met jullie prijs! Jammer dat er in eens 2 mensen van het dt moeten stoppen. creatieve groet Brenda