woensdag 15 juni 2011

In The Spotlight!

Deze week kwam ik op het blog van Gea terecht en zag daar de allernieuwste digi's van Karen alweer op haar kaarten. Natuurlijk heb ik haar gevraagd of we ze in The Spotlight mochten zetten. Wisten jullie dat Gea in ons allereerste Design Team heeft gezeten? En ze is nog steeds groot fan van Karens Doodles en dat is te zien aan haar prachtige creaties!

Zijn ze niet geweldig? Ga ook eens kijken op haar blog, daar staan nog veel meer prachtige kaarten.

Bedankt Gea!

Veel liefs,
Renata Elenbaas

7 opmerkingen:

angelique zei

Schitterende kaarten gea, wat een leuke digi's zijn dat.... Ik kom weer steeds andere tegen, leuk!!

Gea zei

Dank je wel Renata voor mij in het spotlight neer te zetten en het klopt precies zoals je zegt dat ik nog steeds een grote fan ben van Karens Doodles digi's.

Jij ook bedankt Angelique voor de complimentjes;)

Groetjes Gea

Hetty zei

Mooie kaartjes Gea, ik ga snel op je blog kijken! Gr hetty

Doodle Queen zei

Wonderful cards Gea! They are so cute!!
Hugs, Karen

Aletta zei

Wat een leuke kaarten !!!
Met natuurlijk super leuke digi's van KD. Groetjes Aletta

Renata van Miltenburg zei

Wat een geweldig leuke kaartjes Gea...er loopt een DT-call ;))))

Groetjes, Renata

Gea zei

Dames bedankt voor de complimenten, en RenataM ik weet het dat jullie weer nieuwe collega's zoeken maar ik doe hier niet meer aan mee ik moet ook aan mijn gezondheid denken zoals je misschien al hebt gelezen op mijn blog heb ik problemen met mijn arm en dit is wel mijn goede arm.
Vind het heel lief van je dat je weer aan me hebt gedacht.

Groetjes, Gea