zaterdag 25 juni 2011

GOUWE OUWE deel 34

Dag lieve mensen!

Zijn jullie ook al weer toe aan een beetje zon? Wat vergeet je die mooie dagen van het voorjaar al weer snel als het een paar dagen regent!

Marion loopt vast vooruit naar het beloofde warme weekend dat er aan zit te komen met dit geweldig leuke strand kaartje! Is het niet een onwijs schattige digi met de kleine Rosie, Herbert en Bigsby? Let op de leuke details, het schepje + emmertje en het bedeltje van een ijsje! Laat de zon maar komen, wij zijn er klaar voor :)

Marion van den Bos
Stempel:On The Beach


Renata heeft gekozen voor één van ons aller favorieten volgens mij... De Peekaboo's zijn super grappig, heel schattig en uitermate geschikt voor als er weer een kleintje is geboren. De gebruikte papiertjes zijn als altijd weer hartstikke mooi en dat lintje door de achtergrond van de afbeelding is ook gaaf.

Renata Elenbaas
Stempel: Peekaboo Boy


Wil je meedoen met de DT-Call? Wacht dan niet te lang meer want de laatste week is ingegaan! Natuurlijk loopt ook onze huidige uitdaging nog met leuke zomerse foto als inspiratie. Kom op, het is vandaag nog echt knutselweer dus 'join in the fun'!!

Een heel fijn weekend.

Warme groet,

Renata van Miltenburg

2 opmerkingen:

Hetty zei

Een beetje zon kunnen we wel gebruiken! Erg leuke kaartjes!

hennie zei

Hoi Renate mijn kaart voor de DT Call is gereed, maandag komt hij op mijn blog, zojuist heb ik de foto's van de kaart naar je email adres gestuurd.
Ik vind het allemaal heel spannend en ik hoop dat ik geen fouten maak.
Anders moet je maar even bijsturen.
groetjes hennie.