dinsdag 24 mei 2011

UITDAGING 64

Lang zal ze leven... / Happy Birthday to you...

Dag lieve dames, daar zijn we weer met een nieuwe uitdaging. Allereerst weer onze hartelijke dank aan de dames die de moeite hebben genomen om mee te doen afgelopen week. Het waren er deze keer niet zo veel...was de uitdaging te moeilijk of vonden jullie hem gewoon niet zo leuk? Hoe dan ook, we hopen dat deze beter aan slaat!

We hebben deze week twee jarige jetten in het team (Marion en Anja) dus wat willen we zien? Geen kaart deze keer maar iets anders om een verjaardag op te leuken. Cadeautjes, traktaties, tafeldecoraties, versieringen (vlaggetjes, ballonnen, slingers etc.), noem maar op, mogelijkheden genoeg.

Hieronder zie je wat Yvonne, onze gastdesigner van deze maand heeft gemaakt.

Gastdesigner: Yvonne van den Berg
Stempel: Birthday Fairy


En het DT heeft zich ook uitgeleefd, kijk maar...

Joan Ottevanger
Is even 2 weekjes op vakantie.

Renata Elenbaas
Stempel: Va Va VoomAngelique van Nuland
Stempel: Springtime

Anja Bruynen
Stempel: SpringtimeBernadet Weijs
Stempel: Va Va VoomEllen Ruberg
Stempels: Shower Girl en RelaxGreet Claassen
Stempel: Watermelon GirlRenata van Miltenburg
Stempel: Bigsby Gift


Nou? Wat denken jullie er van...tijd voor een feestje, niet?

Je mag in onze uitdagingen alle merken stempels gebruiken (of helemaal geen stempel) maar alleen als je er een Karen's Doodles op hebt zitten maak je kans om "Kaart van de Week" te worden en dus 3(!) digi's van Karen's Doodles te winnen. Op de tweede en derde plaats maak je wel kans met de andere merken of stempelloze kaarten/projecten.

Natuurlijk is het voor ons extra leuk als er een Karen's Doodles op zit, je kunt ze HIER aanschaffen of HIER de nieuwste gratis digitale stempel (freebie) oppikken.

Is Nederland te klein voor je dan kun je natuurlijk altijd meedoen op het internationale challengeblog van Karen's Doodles.

Neem ook eens een kijkje op Hyves en Facebook, misschien leuk om je ook daar bij ons aan te sluiten?

Denk er om de kaart vóór 23.59 uur maandagavond a.s. te plaatsen met een link naar het bericht op je blog (dus niet naar je blog zelf) én met een link naar ons blog in je bericht!

Fijne week en tot de volgende uitdaging!

Warme groet,

Renata van Miltenburg


5 opmerkingen:

Linda zei

Jarigen gefeliciteerd, en wat een leuke creaties zijn dat weer.
gr linda

Doodle Queen zei

Ooooh...these are all so wonderful! Fantastic job as usual :-)
Hugs, Karen

Heidie zei

wat een leuke creaties zijn er weer gemaakt. De zijkanten van mijn project staat op mijn blog. En daar staat een stempel van Karen's Doodles op.

groetjes Heidie

Marjo zei

Ik dacht altijd dat je in het bezit moest zijn van Karen Doodles stempels om mee te mogen doen, maar Renate wees me erop dat dat niet hoeft. Nu zag ik op de site een leuke gratis digi, dus ik heb mijn eerste Karen Doodle digi. Ik heb er gelijk een felicitatiehanger mee gemaakt. Groetjes Marjo

Gea zei

lekker dom van me helemaal vergeten dat het geen kaart moest zijn . Nou ja volgende kaar gewoon ene herkansing. Had het nog zo bij mijn aantekening gezet jammer. gr Gea B