dinsdag 17 mei 2011

UITDAGING 63

Binnenstebuiten / Inside out

Dag lieve dames, alweer een nieuwe week en dus een nieuwe uitdaging. Maar eerste wil ik de deelneemsters van afgelopen week bedanken. We hadden weer lekker veel te bekijken en jullie hebben het ons ook niet gemakkelijk gemaakt, zoveel mooie en leuke kaartjes... Donderdag maken we de winnaars bekend.

Deze week hebben we ook weer een bijzondere uitdaging voor jullie namelijk "binnenstebuiten" en daar bedoelen we mee dat we een tekst voorop willen zien en een plaatje aan de binnenkant. Het resultaat is heel bijzonder, kijk maar eens...

Gastdesigner: Yvonne van den Berg
Stempel: Rock A Bye BabyGreet Claassen
Stempel: SpringtimeJoan Ottevanger
Stempel: Crafting Rosie

Renata Elenbaas
Stempel: Sweep Me Off My FeetAngelique van Nuland
Stempel: Fairy Princess

Anja Bruynen probeert een kaartje te plaatsen deze week.

Bernadet Weijs
Stempel: Here Comes The BrideRenata van Miltenburgheeft het deze week weer niet gered terwijl tekst, digi en papier uitgezocht waren :(

We hopen dat jullie wel een gaatje vinden om aan deze uitdaging mee te doen want we zijn natuurlijk hartstikke nieuwsgierig naar jullie kunstwerkjes!

Je mag in onze uitdagingen alle merken stempels gebruiken (of helemaal geen stempel) maar alleen als je er een Karen's Doodles op hebt zitten maak je kans om "Kaart van de Week" te worden en dus 3(!) digi's van Karen's Doodles te winnen. Op de tweede en derde plaats maak je wel kans met de andere merken of stempelloze kaarten/projecten.

Natuurlijk is het voor ons extra leuk als er een Karen's Doodles op zit, je kunt ze HIER aanschaffen of HIER de nieuwste gratis digitale stempel (freebie) oppikken.

Is Nederland te klein voor je dan kun je natuurlijk altijd meedoen op het internationale challengeblog van Karen's Doodles.

Neem ook eens een kijkje op Hyves en Facebook, misschien leuk om je ook daar bij ons aan te sluiten?

Denk er om de kaart vóór 23.59 uur maandagavond a.s. te plaatsen met een link naar het bericht op je blog (dus niet naar je blog zelf) én met een link naar ons blog in je bericht!

Fijne week en tot de volgende uitdaging!

Warme groet,

Renata van Miltenburg

3 opmerkingen:

Cornelie zei

Wauw het is weer een echte uitdaging, leuk!! Ga kijken of ik daar tijd voor kan maken! De voorbeelden geven genoeg inspiratie!!! Kijken of ik er m'n eigen draai aan kan geven. Eerst heb ik nog een paar andere kaarten die ik wil maken! Groetjes Cornelie

kingfrog zei

Чудесные, забавные работы!!!

anja zei

een super kaart
leuk datje meedoet
gr anja KDDT_NL