dinsdag 10 mei 2011

UITDAGING 62

Gebruik twee stempels op je kaart / Use two stamps at your card

Hartelijk dank aan alle deelnemers aan de schets/rood-wit-blauw uitdaging, wat een plaatjes weer! Jullie maken het ons niet gemakkelijk hè om de "Kaart van de Week" te kiezen!

Deze week hebben weer een echte uitdaging voor jullie, we willen namelijk dit keer TWEE stempels zien op je kaart of project! En dat kan op verschillende manieren zoals hieronder ons team laat zien.

Gastdesigner: Yvonne van den Berg
Stempels: I Love You THIS Much! Boy en I Love You THIS Much! Girl


Bernadet Weijs

Ellen Ruberg
Stempels: Tropical Rosie Set (achtergrond) en Dog Day Afternoon


Greet Claassen

Joan Ottevanger
Stempels: Tropical Herbert Set en Lets Go Fly A KiteMarion van den Bos
Stempel: Dance Fever Set


Renata Elenbaas
Stempels: Fun In The Pool Girl, Fun In The Pool Boy en Tropical Background uit de Tropical Herbert SetAngelique van Nuland
Stempels: Thank You Girl en Thank You Boy

Anja Bruynen
Stempel: Fisher Dad en Tropical Background uit de Tropical Herbert Set


Renata van Miltenburg
Stempels: Call Me en Phone A Friend


Dat waren dan onze kaartjes, leuk hè hoe verschillend ze weer zijn (al moet ik Karen dringend vragen meer "achtergrondjes" te maken...)

We zouden het heel leuk vinden al jullie weer massaal met ons mee doen! In de zijbalk staat hoe je in PSP kunt maskeren en ik zal proberen er later ook een versie voor maskeren in Word op te zetten. En anders kun je net als ik altijd nog gewoon knippen ;)

Je mag in onze uitdagingen alle merken stempels gebruiken (of helemaal geen stempel) maar alleen als je er een Karen's Doodles op hebt zitten maak je kans om "Kaart van de Week" te worden en dus 3(!) digi's van Karen's Doodles te winnen. Op de tweede en derde plaats maak je wel kans met de andere merken of stempelloze kaarten/projecten.

Natuurlijk is het voor ons extra leuk als er een Karen's Doodles op zit, je kunt ze HIER aanschaffen of HIER de nieuwste gratis digitale stempel (freebie) oppikken.

Is Nederland te klein voor je dan kun je natuurlijk altijd meedoen op het internationale challengeblog van Karen's Doodles.

Neem ook eens een kijkje op Hyves en Facebook, misschien leuk om je ook daar bij ons aan te sluiten?

Denk er om de kaart vóór 23.59 uur maandagavond a.s. te plaatsen met een link naar het bericht op je blog (dus niet naar je blog zelf) én met een link naar ons blog in je bericht!

Fijne week en tot de volgende uitdaging!

Warme groet,

Renata van Miltenburg

2 opmerkingen:

Sara zei

Awesome Challenge and Beautiful DT Inspiration! Have a wonderful day! Happy Creating! Sara

Cornelie zei

Hoi! De uitdaging was erg leuk om deze keer eens met 2 stempels te werken! Bedankt voor het meedoen! Groetjes Cornelie