dinsdag 3 mei 2011

UITDAGING 61

Schets 15 in Rood-Wit-Blauw / Sketch 15 in Red-White-Bleu

Wat een geweldige boekenleggers hebben we voorbij zien komen, soms hele unieke modelletjes, echt leuk! Hartelijk dank voor jullie deelname.

Ik heb vandaag heel leuk nieuws!! We hebben een nieuw DT-lid erbij... Jullie hebben afgelopen maand vast enorm genoten van de kaartjes van onze gastdesigner ANGELIQUE VAN NULAND, ik in ieder geval wel en ik ben dan ook ontzettend blij dat zij ja heeft gezegd op mijn vraag of ze vast in ons team wilde komen!! Dus met trots laat ik haar zich hier aan jullie voorstellen:


Mijn naam is Angelique van Nuland, 40 jaar, getrouwd met Erik en wonend in het Brabantse Vinkel. Samen hebben we 4 zoontjes. Ik maak nu zo'n 9 jaar kaarten en heb sinds een half jaar een eigen winkeltje en webshop op het gebied van scrappen, stempelen en inkleuren. De meeste tijd steek ik in het maken van kaarten en projectjes. Een dag zonder het inkleuren van afdrukjes kan ik me bijna niet voorstellen. Ik kleur voornamelijk met Derwents, Distress, Aquamarkers en Copic Markers.
Ik ben trots om in het DT-team van Karen Doodles te mogen deelnemen.

Groetjes, Angelique.


Gaaf toch??

En dan nu over naar de orde van de dag en dat is weer de eerste dinsdag van de maand dus.....een schets! Nummer 15 al weer. Maar met koninginnedag net achter ons en 4 en 5 mei vlak voor ons vragen we jullie deze week ook om een kleurcombinatie en dat is, je raadt het al, ROOD-WIT-BLAUW!
Dus even kort, wat is de opdracht? Onderstaande schets in rood-wit-blauw.


Als eerste zien jullie het kaartje van onze gastdesigner van deze maand, Yvonne van den Berg. Welkom Yvonne, super leuk dat je ons komt versterken, je kaartjes zijn echt prachtig dus we zijn heel blij met je!

Gastdesigner: Yvonne van den Berg
Stempel: Sailor Boy


En dan natuurlijk de eer aan ons nieuwste dt-lid...

Naam: Angelique van Nuland
Stempel: Best Friends


En last but not least de rest van ons team:

Bernadet Weijs
Stempel: Dutch RosieEllen Ruberg
Stempel: Dutch Rosie


Greet Claassen
Stempel: Dutch Rosie


Joan Ottevanger
Stempel: Computer GirlMarion van den Bos
Stempel:Dutch Rosie


Renata Elenbaas
Stempel: Sailor Boy


Anja Bruynen
Stempel: Dutch Rosie


Renata van Miltenburg

Deze week helaas geen kaartje van mij.

Rosie was deze week (natuurlijk) favoriet, dit grappige stempeltje is natuurlijk ook uitermate geschikt voor deze uitdaging en de kaartjes in rood-wit-blauw met haar er op zijn ontzettend leuk om naar buitenlandse vrienden te sturen. Nou blijft rood-wit-blauw natuurlijk een top kleurcombinatie die het altijd goed doet, dat bewijzen de overige kaartjes wel!

We hopen dat ook jullie hier mee aan de slag gaan en zijn benieuwd wat we weer allemaal te bewonderen krijgen.

Je mag in onze uitdagingen alle merken stempels gebruiken (of helemaal geen stempel) maar alleen als je er een Karen's Doodles op hebt zitten maak je kans om "Kaart van de Week" te worden en dus 3(!) digi's van Karen's Doodles te winnen. Op de tweede en derde plaats maak je wel kans met de andere merken of stempelloze kaarten/projecten.

Natuurlijk is het voor ons extra leuk als er een Karen's Doodles op zit, je kunt ze HIER aanschaffen of HIER de nieuwste gratis digitale stempel (freebie) oppikken.

Is Nederland te klein voor je dan kun je natuurlijk altijd meedoen op het internationale challengeblog van Karen's Doodles.

Neem ook eens een kijkje op Hyves en Facebook, misschien leuk om je ook daar bij ons aan te sluiten?

Denk er om de kaart vóór 23.59 uur maandagavond a.s. te plaatsen met een link naar het bericht op je blog (dus niet naar je blog zelf) én met een link naar ons blog in je bericht!

Fijne week en tot de volgende uitdaging!

Warme groet,

Renata van Miltenburg


4 opmerkingen:

Aletta zei

Hallo Dames,
Wat leuk dat Angelique het KD team komt versterken, ze maakt dan ook prachtige creaties.

Ik heb ff m'n boekenlegger opnieuw op de foto gezet, nu met boek erbij. En nu komt de boekenlegger nog beter tot z'n recht. Kom nog eens kijken op m'n blog.

De nieuwe challenge is ook weer superleuk. Ga eens kijken wat ik kan freubelen.


Groetjes, Aletta

Doodle Queen zei

Fantastic cards everyone! I love them all:-)
Hugs, Karen

cornelie zei

Hoi, Vond het een leuke, maar best lastige uitdaging ! De voorbeelden waren mooi !
Groetjes Cornelie

Aartje zei

Wat een vrolijk gezicht al dat rood wit en blauw. Veel succes om hier een kaart van de week uit te kiezen.... Ik ben blij dat ik niet hoef de kiezen, ze zijn allemaal erg leuk geworden.
Groetjes Aartje