donderdag 19 mei 2011

KAARTEN VAN WEEK 19 ZIJN....

Inderdaad, jullie lezen het goed...ook deze keer hebben we twee winnaars. Het was zo ongelooflijk moeilijk deze week, we hadden geloof ik allemaal een andere voorkeur en tot de laatste haar top 3 inleverde kon het nog alle kanten op...

Maar ik zal jullie niet langer in spanning houden, dit zijn ze geworden...

Het eerste kaartje is van Saskia


En de tweede winnaar is Ula


We hebben zoveel leuke ideeën gezien met dubbele stempels dat we voorlopig weer vooruit kunnen en een nog langere "TO-DO-LIST" hebben :) Beide winnaars hadden negen punten en we hebben deze week ook nog eens twee eervolle vermeldingen die met acht punten er net eentje te kort kwamen en dat zijn MaryB en Henny, ook jullie kaartjes waren prachtig meiden!

Saskia en Ula, hartelijk gefeliciteerd met de titel "Kaart van de Week", jullie kunnen je prijs claimen door mij jullie keuze door te mailen ("contact us" button). Ik ben vanaf morgen een lang weekend weg dus het kan zijn dat jullie pas dinsdag de digi's doorkrijgen...

Dan zijn we er natuurlijk nog niet, ook Random moet aan de slag.
Dit is het resultaat van de trekking:

Random Integer Generator
Here are your random numbers:

11
23

Timestamp: 2011-05-19 11:18:48 UTC


11 = Lindsay


Congratulations Lindsay! To claim your price you can send me your digi choice (2 digi's) by e-mail ("contact-us" button / RenataM).

23 = Gea


Jij ook gefeliciteerd Gea, hoe leuk is dit? Ook voor jou geldt... om je prijs te claimen mag je mij een mailtje sturen met de keuze van je digi.

Dat waren dan de winnaars weer voor deze week. Waag ook een kansje met de leuke nieuwe uitdaging van deze week, hopelijk mag ik jou volgende week als winnaar begroeten!

Warme groet,

Renata van Miltenburg

2 opmerkingen:

Cornelie zei

Van harte iedereen!! Ben blij dat ik niet hoef te kiezen!

Groetjes Cornelie

* Üla * zei

Ik ben erg blij met mijn prijs!

Saskia, jij ook gefeliciteerd!
En jullie dames heel erg bedankt!
groetjes Ula