donderdag 26 mei 2011

KAART VAN WEEK 20 IS...Jaha Marian jou kaart is als winnaar uit de bus gekomen, gefeliciteerd! We waren het deze week helemaal niet eens wie de winnaar zou moeten worden maar bijna iedereen had wel één of meerdere punten voor jou kaartje dus een terechte winnaar. Elise (nr. 9), ook jou kaartje sprokkelde de nodige punten bij elkaar en krijgt deze week de eervolle vermelding, je kwam een puntje te kort op Marian.

Omdat we deze week maar heel weinig deelnemers hadden en velen daarvan steeds trouw mee doen, willen we het eens anders aanpakken dan Random de tweede en derde prijswinaars te laten trekken. Om jullie eens lekker te verwennen mag iedereen die afgelopen week heeft meegedaan mij een mailtje sturen ("contact us" button) met de digi van je keuze en krijg je deze toegestuurd! Allemaal van harte gefeliciteerd dames :)

Tot morgen, dan hebben we weer een leuke tutorial voor jullie!

Warme groet,

Renata van Miltenburg

4 opmerkingen:

Cornelie zei

Marian,gefeliciteerd met je behaalde overwinning!!
En iedereen van Karen's Doodles, wat onwijs tof dat jullie iedereen een digistamp gunnen! Heel erg bedankt daarvoor!
Groetjes Cornelie

Inny zei

Gefeliciteerd, Marian! Mooie kaart hoor!

Groetjes, Henny

netsoojmik zei

Gefeliciteerd Marian! En wat leuk dat alle deelnemers een digi mogen uitzoeken! Helaas was ik afgelopen week niet van de partij. Hopelijk gaat het me van het weekend nog lukken om mee te doen aan deze challenge, kom de laatste weken maar weinig aan freubelen toe...

Groetjes, Kim

scraphobby zei

bedankt voor de felicitaties.
groetjes Marian