donderdag 5 mei 2011

KAART VAN WEEK 17 IS...


Gaaf is ie hè, de boekenlegger van Brenda? Met ruime voorsprong is ie door ons gekozen. Prachtig gekleurd en wat is er lekkerder dan op vakantie, languit op het strand, een spannend boek te lezen dus die digi is super leuk gekozen! Hartelijk gefeliciteerd en om je prijs te claimen mag je mij een mailtje sturen ("contact us" button) met de keuze van je 3 digi's.

Aletta, je krijgt weer de eervolle vermelding en wat erg leuk is, je dochter Melissa zat je op de hielen! Wat een prachtige boekenleggers hebben jullie beide gemaakt!

Random heeft deze week gekozen voor de volgende nummers:

Random Integer Generator
Here are your random numbers:

9
15

Timestamp: 2011-05-04 18:41:04 UTC


9 = Margret


15 = Jessica


Ook jullie gefeliciteerd dames! Stuur me een mailtje ("contact us" button) met de keuze van je stempel(s) en ik stuur ze toe.

Van mijn kant alvast een heel fijn weekend en ik "spreek" jullie dinsdag weer! Maarrrrr vergeet niet om morgen ook een kijkje te komen nemen want we hebben weer een leuke tutorial voor je!!

Warme groet,

Renata van Miltenburg

4 opmerkingen:

Brenda zei

He wat leuk, ik zie dat ik gewonnen heb, dat jullie mijn boekenlegger het mooiste vinden, ik vind dit een waar compliment, zeker omdat het de 1e keer is da ik het mee doe. het was ontzettend leuk om hem te maken. ik wil graag Jessica en Margret ook feliciteren. Creatieve groet Brenda

Angela zei

Brenda gefeliciteerd!! Schitterende boekenlegger!!!
De andere dames ook allemaal gefeliciteerd.... erg leuk om te zien hoe verschillend een boekenlegger kan zijn.
CG Angela

Yvonne's cardcorner zei

Wow, Brenda je boekenlegger is echt geweldig!!
Ook de andere dames van harte gefeliciteerd!
groetjes Yvonne

Heidie zei

Brenda, gefeliciteerd met het halen van je eerste prijs. Moet toch eens bij je op les gaan om net zo mooi als jou in te kleuren.

groetjes Heidie