dinsdag 26 april 2011

UITDAGING 60

Boekenlegger / Bookmark

Hebben jullie ook zo ongelooflijk genoten van het heerlijk zonnige Paasweekend? En is het niet veel te snel voorbij gegaan? Hoewel het voelt als zondag is het, nu ik dit berichtje schrijf, al weer maandagavond en begint er morgen weer een nieuwe werkweek en een nieuwe uitdagingenweek bij Karen's Doodles.

Als eerste dank aan onze deelnemers afgelopen week, hartstikke fijn dat jullie er weer bij waren!!

Deze week zouden we het leuk vinden als jullie een boekenlegger zouden willen maken. Dat ze er in verschillende soorten en maten zijn kunnen jullie hieronder zien...

Gastdesigner: Angelique van Nuland
Stempel: Parade Day Boy


Anja Bruynen
Stempel: Reading Is Fun


Bernadet Weijs
Stempel: Computer Girl


Ellen Ruberg
Stempel: Springtime


Greet Claassen
Stempel: Reading Is FunJoan Ottevanger
Stempel: Reading Is FunRenata van Miltenburg
Stempel: MermaidDat waren een aantal ideeën...zit er iets voor jullie tussen of hebben jullie een nóg leuker idee? We zijn heel benieuwd! Aan de slag dames want dit is een heel leuk klein cadeautje....ook voor mannen!

Je mag in onze uitdagingen alle merken stempels gebruiken (of helemaal geen stempel) maar alleen als je er een Karen's Doodles op hebt zitten maak je kans om "Kaart van de Week" te worden en dus 3(!) digi's van Karen's Doodles te winnen. Op de tweede en derde plaats maak je wel kans met de andere merken of stempelloze kaarten/projecten.

Natuurlijk is het voor ons extra leuk als er een Karen's Doodles op zit, je kunt ze HIER aanschaffen of HIER de nieuwste gratis digitale stempel (freebie) oppikken.

Is Nederland te klein voor je dan kun je natuurlijk altijd meedoen op het internationale challengeblog van Karen's Doodles.

Neem ook eens een kijkje op Hyves en Facebook, misschien leuk om je ook daar bij ons aan te sluiten?

Denk er om de kaart vóór 23.59 uur maandagavond a.s. te plaatsen met een link naar het bericht op je blog (dus niet naar je blog zelf) én met een link naar ons blog in je bericht!

Fijne week en tot de volgende uitdaging!

Warme groet,

Renata van Miltenburg


4 opmerkingen:

majo zei

Wat een mooie boekenleggers zeg. Groet Majo

Elise zei

Wat een leuke challenge. Ga proberen mee te doen!!

Linda w zei

Thanks for a great challenge,love all the DT's inspiring bookmarks. Hug slin

Brenda zei

Een hele leuke uitdaging, en....je houdt er een leuke boekenlegger aan over, das altijd handig met de komende zomerdagen waarin toch veel boeken gelezen worden lekker buiten in het zonnetje.
Succes allemaal met deze uitdaging.
Creatieve groet Brenda