dinsdag 19 april 2011

UITDAGING 59

Mag het een ponsje meer zijn? / Punches

Dag lieve dames (we hebben nog steeds geen heer als deelnemer gehad...) wat hebben we een heerlijke week in het vooruitzicht! En dan bedoel ik niet alleen het weer, we hebben ook weer een leuke en makkelijke uitdaging voor jullie! We vragen je de ponsen uit de kast te trekken en je daar mee uit te leven. Dat hebben onze designers ook gedaan kijk maar eens:

Gastdesigner: Angelique van Nuland
Stempel: God's Little AngelJoan Ottevanger
Stempel: SpringtimeMarion van den Bos
Stempel: Bunny Boy


Renata Elenbaas
Stempel: Fisher Dad


Anja Bruynen
Stempel: Bunny Basket


Bernadet Weijs
Stempel: Birthday FairyEllen Ruberg
Stempel: Bunny Egg en Easter Basket Set


Greet Claassen
Stempel: Birthday Fairy


Renata van Miltenburg
Stempel: Fun In The Pool - GirlBloemen, blaadjes, vlinders, randjes, letters, cirkels.....het DT heeft van alles uitgeponsd. We zijn heel benieuwd wat we op jullie kaarten of projecten gaan aantreffen! We hopen dat we weer net zo veel deelnemers zullen krijgen als deze week, hartelijk dank daarvoor! Nu alleen nog wat meer KD!! ;)

Je mag in onze uitdagingen alle merken stempels gebruiken (of helemaal geen stempel) maar alleen als je er een Karen's Doodles op hebt zitten maak je kans om "Kaart van de Week" te worden en dus 3(!) digi's van Karen's Doodles te winnen. Op de tweede en derde plaats maak je wel kans met de andere merken of stempelloze kaarten/projecten.

Natuurlijk is het voor ons extra leuk als er een Karen's Doodles op zit, je kunt ze HIER aanschaffen of HIER de nieuwste gratis digitale stempel (freebie) oppikken.

Is Nederland te klein voor je dan kun je natuurlijk altijd meedoen op het internationale challengeblog van Karen's Doodles.

Neem ook eens een kijkje op Hyves en Facebook, misschien leuk om je ook daar bij ons aan te sluiten?

Denk er om de kaart vóór 23.59 uur maandagavond a.s. te plaatsen met een link naar het bericht op je blog (dus niet naar je blog zelf) én met een link naar ons blog in je bericht!

Fijne week en tot de volgende uitdaging!

Warme groet,

Renata van Miltenburg


3 opmerkingen:

Anneke zei

Wat een prachtige voorbeelden! En een hele leuke challenge, deze keer doe ik eens mee maar dan zonder een Karen's Doodles :)
Groetjes Anneke

Mary J zei

Such gorgeous DT inspiration - thx for sharing!

Heidie zei

wat een mooie kaarten zijn er weer gemaakt door het DT. Ik heb ook deze week weer een poging gedaan om mee te doen. Heb een koker en een kaart gemaakt. Meer foto's staan op mijn blog.

liefs Heidie