dinsdag 12 april 2011

UITDAGING 58

Dag lieve dames, hebben jullie ook zo enorm genoten van het heerlijke weer? Ondanks dit hebben er toch weer een aantal trouwe deelnemers meegedaan aan onze schets uitdaging. En wat ook erg leuk is....op het moment dat ik dit schrijf (ma. 20.00 uur) hebben alle deelneemsters een Karen's Doodles gebruikt :) joehoe! Dat zal de komende uitdaging wel anders zijn want dan mag alles!

Inderdaad, onze nieuwe uitdaging is zo eenvoudig als wat, "Alles Mag / Anything Goes" Dus ik zou zeggen, leef je uit! Dat hebben de dames van ons design team en onze gastdesigner ook gedaan, kijk maar...

Gastdesigner: Angelique van Nuland
Stempel: Tulip Bunny


Greet Claassen
Stempel: Summertime Boy Soccer


Joan Ottevanger
Stempel: Apple PieMarion van den Bos
Stempel: I Didn't Do it


Renata Elenbaas
Stempel: Bunny Boy


Anja Bruynen
Stempel: Old Friends


Renata van Miltenburg
Stempel: Bunny In Egg


Je mag in onze uitdagingen alle merken stempels gebruiken (of helemaal geen stempel) maar alleen als je er een Karen's Doodles op hebt zitten maak je kans om "Kaart van de Week" te worden en dus 3(!) digi's van Karen's Doodles te winnen. Op de tweede en derde plaats maak je wel kans met de andere merken of stempelloze kaarten/projecten.

Natuurlijk is het voor ons extra leuk als er een Karen's Doodles op zit, je kunt ze HIER aanschaffen of HIER de nieuwste gratis digitale stempel (freebie) oppikken.

Is Nederland te klein voor je dan kun je natuurlijk altijd meedoen op het internationale challengeblog van Karen's Doodles.

Neem ook eens een kijkje op Hyves en Facebook, misschien leuk om je ook daar bij ons aan te sluiten?

Denk er om de kaart vóór 23.59 uur maandagavond a.s. te plaatsen met een link naar het bericht op je blog (dus niet naar je blog zelf) én met een link naar ons blog in je bericht!

Fijne week en tot de volgende uitdaging!

Warme groet,

Renata van Miltenburg


5 opmerkingen:

Linda zei

Wat een leuke creaties weer dames.

gr linda

Sandra1968 zei

Dit ziet er weer superleuk uit :-)

Joke zei

Het ziet er allemaal prachtig uit. Ik heb geen Karen Doodle stempels maar nu het een keer een vrije opdracht is wil ik graag een keer meedoen. En wie weet heb ik dan voor een volgende challenge wel een goede stempel. Dank je alvast voor het mee mogen doen

Elise zei

Wat een leuke creaties allemaal. En een geweldige challenge opdracht. Ik had al gehoopt dat er binnenkort zoiets zou komen.
Groetjes Elise

Heidie zei

wat een leuke opdracht. En wat een mooie kaarten zijn er gemaakt door het DT-team. Ik heb er twee kaarten mee gemaakt. Ze staan allebei op mijn blog.

groetjes Heidie