dinsdag 5 april 2011

UITDAGING 57

Schets 14 / Sketch 14

Goedemorgen lieve dames, wat hadden we weer lekker veel deelnemers deze ronde! We hopen dat deze tendens zich voort zet al zou het nog leuker zijn als er wat meer Karen's Doodles tussen zouden zitten ;) Speciaal dank aan de dames die ze trouw blijven gebruiken in onze uitdagingen!

We zijn op zoek naar kaarten of projecten die we op woensdag in de SPOTLIGHT kunnen zetten. Heb je met een kaart/project met een Karen's Doodles er op een challenge gewonnen of sta je er mee in een top 3 of 5, laat ons dit dan weten zodat we je in het zonnetje kunnen zetten!! Alle andere mooie kaartjes zijn natuurlijk ook welkom!

Het is weer de eerste dinsdag van de maand dus dat betekent de schets en wel deze!


En dan ga ik jullie nu met gepaste trots voorstellen aan onze gastdesigner van deze maand.... Angelique van Nuland van Scrap & More. We vinden het ontzettend leuk dat zij de tijd wilde nemen om met ons mee te doen deze maand. Hier is haar eerste kaartje.

Gastdesigner: Angelique van Nuland
Stempel: Bunny Girl


En wat hebben de dames van het DT met deze schets gedaan? Nou, het volgende:

Bernadet Weijs
Stempel: Baby For Grandparents


Ellen Ruberg
Stempel: Summertime Boy Soccer


Greet Claassen
Stempel: Born to Ride


Joan Ottevanger
Stempel: Happy Feet Women



Marion van den Bos
Stempel: Happy Feet Men en Happy Feet Women


Renata Elenbaas
Stempel: Mr. Fix It Grandpa


Anja Bruynen
Stempel: What A Catch


Renata van Miltenburg
Stempel: Birthday Fairy


Nou??? Krijgen jullie hierdoor geen zin om ook aan de slag te gaan met deze schets? Ja toch zeker!

Je mag in onze uitdagingen alle merken stempels gebruiken (of helemaal geen stempel) maar alleen als je er een Karen's Doodles op hebt zitten maak je kans om "Kaart van de Week" te worden en dus 3(!) digi's van Karen's Doodles te winnen. Op de tweede en derde plaats maak je wel kans met de andere merken of stempelloze kaarten/projecten.

Natuurlijk is het voor ons extra leuk als er een Karen's Doodles op zit, je kunt ze HIER aanschaffen of HIER de nieuwste gratis digitale stempel (freebie) oppikken.

Is Nederland te klein voor je dan kun je natuurlijk altijd meedoen op het internationale challengeblog van Karen's Doodles.

Neem ook eens een kijkje op Hyves en Facebook, misschien leuk om je ook daar bij ons aan te sluiten?

Denk er om de kaart vóór 23.59 uur maandagavond a.s. te plaatsen met een link naar het bericht op je blog (dus niet naar je blog zelf) én met een link naar ons blog in je bericht!

Fijne week en tot de volgende uitdaging!

Warme groet,

Renata van Miltenburg



3 opmerkingen:

Linda zei

superleuke kaartjes weer dames.
gr linda

angelique zei

Een hele eer om met jullie mee te mogen doen dames. Vond het een erge leuke sketch om mee te werken, op naar het volgende;)

Jolanda Cuper zei

Het zijn weer super mooie kaarten van het DT team!
Groetjes Jolanda.