donderdag 21 april 2011

"KAART" VAN WEEK 15 IS...


Echt waar Kim, we hebben jou project gekozen tot "Kaart van de Week"! Je kwam in het lijstje van ons allemaal voor en dan is dit het resultaat! Krista, de eervolle vermelding gaat deze week naar jou, je volgde op gepaste afstand. Over de rest waren de meningen verdeeld!

En deze nummers heeft Random getrokken:

Random Integer Generator
Here are your random numbers:

46
32

Timestamp: 2011-04-20 19:07:25 UTC


Petra, jij bent zijn nummer twee geworden en mag twee digi's uitzoeken. Wil je mij in een mailtje even laten weten welke dat zijn ("contact us" button)? Gefeliciteerd meid!

Dit is de kaart van Petra:


Grace, you are Random's number three and may pick one digi. Please let me know ("contact us" button) which one this will be. Congratulations lady!

Dit is de kaart van Grace:


Dat waren dan weer de winnaars van deze week. Niet getreurd als je er niet bij zat, deze week maken weer 3 deelnemers kans op de leuke digi's van Karen's Doodles....er zitten er nog een aantal in Karen's pen dus waag zeker een kansje!

Warme groet,

Renata van Miltenburg

2 opmerkingen:

Avalon Cat Cartoons zei

Hallo! Ik heb me zonet aangemeld als volger van je blog. Hopelijk heb je zin om mijn katten blog ook te volgen; dat zou ik echt enorm waarderen ;-) Groetjes. http://avalon-lion.blogspot.com

netsoojmik zei

woehoe! Wat leuk! Ik probeer vandaag lekker te neuzen tussen de digi's! :)

Groetjes, Kim