dinsdag 29 maart 2011

UITDAGING 56

Maak je eigen versieringen / Make your own embellishments

Poeh dames, jullie hebben me wel even laten schrikken....maar gelukkig kwamen er op het laatst toch nog een paar inzendingen met een Karen's Doodles er op!! Heel fijn en hartelijk bedankt daarvoor, het blijft voor ons toch het leukste om kaartjes/projecten met een KD te beoordelen!

We hebben ook deze week natuurlijk weer een leuke opdracht voor jullie, we dagen jullie namelijk uit om zelf je versieringen te maken. Dus geen gekochte bloemen of knopen bijvoorbeeld maar zelfgemaakte, dat soort dingen.
Zoals je hieronder kunt zien kun je ook aan de slag met fimo, kraaltjes, paiëtten, UTEE en haaknaald. Mogelijkheden genoeg weer én erg leuk om te doen! We zijn echt heel nieuwsgierig wat jullie er van gaan maken en we hopen ook nu weer leuke ideeën op te doen door een bezoekje aan jullie blogs.

We beginnen met de kaart van onze gastdesigner Henny die vandaag al weer voor de laatste keer mee doet. Heel hartelijk bedankt Henny voor je mooie bijdragen. En kijk een wat voor grappigs zij nu weer heeft gemaakt, die pins met de appeltjes, helemaal leuk!

Gastdesigner: Henny Osinga
Stempel: Apple HarvestVolgende maand hebben we een nieuwe gastdesigner en ik mag wel zeggen dat ik best een beetje trots op deze ben :) Wil je weten wie ons volgende maand komt versterken, kom dan zeker volgende week een kijkje nemen!

En dan nu ons team...bekijk elk kaartje op je gemak om te zien welke mooie versieringen zelf gemaakt zijn. Je kunt natuurlijk altijd een bezoekje brengen aan de persoonlijke blogs van de meiden om te lezen hoe ze iets precies hebben gemaakt.

Anja Bruynen
Stempel: Basset Girl


Bernadet Weijs
Stempel: Love at First SightEllen Ruberg
Stempel; Puppy in Egg


Greet Claassen
Stempel: Bunny Basket


Marion van den Bos
Stempel: Shower Lady


Renata Elenbaas
Stempels: Bunny Egg en Easter Basket


Renata van Miltenburg
Stempel: Baby For Grandparents


Jullie hebben vast wel inspiratie op kunnen doen met de prachtige kaarten/projecten van de meiden dus hop met de geit dames, aan de slag! We zijn héél benieuwd naar jullie creativiteit...

Je mag in onze uitdagingen alle merken stempels gebruiken (of helemaal geen stempel) maar alleen als je er een Karen's Doodles op hebt zitten maak je kans om "Kaart van de Week" te worden en dus 3(!) digi's van Karen's Doodles te winnen. Op de tweede en derde plaats maak je wel kans met de andere merken of stempelloze kaarten/projecten.

Natuurlijk is het voor ons extra leuk als er een Karen's Doodles op zit, je kunt ze HIER aanschaffen of HIER de nieuwste gratis digitale stempel (freebie) oppikken.

ATTENTIE: Normaal staat hier een stukje over onze Doodle Diva's Gallerij. Helaas schiet dit blog zijn doel een beetje voorbij. Het is opgezet om Karen's Doodles fans de gelegenheid te geven om hun kaarten en projecten met daarop een KD aan andere fans te showen. Maar we krijgen maar weinig inzendingen. Om het toch een beetje levendig te houden zijn we er workshopjes op gaan zetten. Hartstikke leuk natuurlijk maar we denken dat het handiger is om alles op één blog te plaatsen dus dat gaan we doen. Vanaf april zal de Doodle Diva's Gallerij verdwijnen en zijn alle leuke dingen op dit blog te beleven.

Is Nederland te klein voor je dan kun je natuurlijk altijd meedoen op het internationale challengeblog van Karen's Doodles.

Neem ook eens een kijkje op Hyves en Facebook, misschien leuk om je ook daar bij ons aan te sluiten?

Denk er om de kaart vóór 23.59 uur maandagavond a.s. te plaatsen met een link naar het bericht op je blog (dus niet naar je blog zelf) én met een link naar ons blog in je bericht!

Fijne week en tot de volgende uitdaging!

Warme groet,

Renata van Miltenburg


5 opmerkingen:

Ank zei

Dat was weer eens leuk, om een diaraampje te gebruiken, goed plan om ook weer zelf aan de slag te gaan;-)
groetjes
ank

Elise zei

Wat een leuke challenge. Hier doe ik zeker aan mee. Bedankt voor de inspiratie en de leuke voorbeelden.
Groetjes Elise

Elise zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Elise zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
yoxorote zei

This blog is bookmarked! I really love the stuff you have put here.

paxil