dinsdag 8 maart 2011

UITDAGING 53

Een eenvoudige kaart met één in het oogspringend detail / A clean and simple card with one eyecatcher

Goedemorgen lieve allemaal, daar zijn we weer, een nieuwe week een nieuwe uitdaging! Zijn de zuidelingen onder ons al een beetje bijgekomen van het carnaval? Ik heb hier nog geen verkleed kind gezien! In Oudewater waar ik vandaan kom wordt het wel groots gevierd, ondanks dat het boven de rivieren ligt...hier in Flevoland is het echter maar een koude bedoening ;)

Maar nu over naar de orde van de dag.

Ten eerste wil ik weer iedereen die meegedaan heeft van harte bedanken, hartstikke fijn!

Ten tweede wil ik iedereen die deelneemt aan onze uitdagingen verzoeken om hun WOORD VERIFICATIE uit te zetten. Het achterlaten van een reactie vraagt veel van onze vrije tijd en door de woord verificatie wordt dat in sommige gevallen twee keer zolang. Ik begrijp natuurlijk dat niemand zit te wachten op spam of vervelende berichten maar dat kun je omzeilen door toestemming te geven voordat een bericht op je blog verschijnt, bij Blogger gaat dat als volgt:

* Ga naar "instellingen".
* Ga naar "reacties".
* Scrol naar beneden, naar "reacties moderaten".
* Vink "altijd" aan.
* Vul je e-mail adres in waar je de berichtjes wilt ontvangen zodat je ze eerst kunt lezen.
* Laat dit vak leeg als je geen e-mail wilt ontvangen en ze alleen in "Dashbord" wilt lezen.
* Scrol nog iets verder naar beneden en ga naar "Woordvreificatie voor reacties weergeven?" en vink nee aan!


Om toestemming te geven om de berichten op je blog te plaatsen doe je het volgende:


Ga naar "Dashboard", hier zie je het staan als je reacies op je blog hebt, klik dit aan en je kunt de reacties lezen en goedkeuren of afwijzen.


Op deze manier heb je zelf controle over welke berichten er op je blog verschijnen en hebben wij geen last van extra handelingen (= extra tijd) en hebben we meer tijd om zelf ook kaartjes te maken ;)


Bij voorbaat heel hartelijk dank voor jullie medewerking!!

Op naar de uitdaging van deze week.... zoals jullie boven aan dit bericht hebben kunnen lezen willen we deze week graag een eenvoudige kaart zien met 1 in het oog springend detail, een echt eyecather dus! Lijkt heel simpel, dacht ik want dat doe ik wel vaker maar als het opeens MOET blijkt het een echte uitdaging te zijn :D Dus dames, ik wens jullie veel succes met de uitdaging maar vooral natuurlijk veel plezier.

Hieronder eerst de kaart van onze gastdesigner Henny.

Henny Osinga
Stempel: Basset Girl


En die van het DT:

Greet Claassen.
Stempel: Peekaboo Girl


Joan Ottevanger
Stempel: Rainy DayMarion van den Bos
Stempel: Home Tweet Home


Renata Elenbaas
heeft een voorbeeldje voor de workshop op DDG gemaakt en had daardoor geen tijd voor deze uitdaging omdat ze lekker een weekendje weg is geweest!

Anja Bruynen
Stempel: Happy Feet - Woman


Bernadet Weijs
Stempel: Happy Feet-Woman en Tissue PleaseEllen Ruberg
Stempel: Baby Chick


Renata van Miltenburg
Stempel: Happy Feet - Woman


Dat waren ze weer voor deze week, we hopen dat jullie hierdoor weer op ideeën zijn gekomen en massaal mee doen deze ronde. Zou het niet gaaf zijn als we een keer 30 deelneemster zouden halen? Kom op dames, doe gezellig mee en daag je vriendinnen, moeder, buurvrouw of dochter uit en doe allemaal mee met de pret!

Zoals jullie weten mag je nu ALLE MERKEN STEMPELS gebruiken maar alleen als je er een Karen's Doodles op hebt zitten maak je kans om "Kaart van de Week" te worden en dus 3(!) digi's van Karen's Doodles te winnen. Op de tweede en derde plaats maak je wel kans met de andere merken. Natuurlijk is het voor ons extra leuk als er een Karen's Doodles op zit, je kunt ze HIER aanschaffen of HIER de nieuwste gratis digitale stempel (freebie) oppikken.

Neem ook eens een kijkje op Hyves en Facebook, misschien leuk om je ook daar bij ons aan te sluiten?

En dan hebben we natuurlijk ook nog onze Doodle Diva's Gallerij, voor en door Karen's Doodles liefhebbers! Om dit blog levendig te houden kun je jouw kaartjes en projecten ook insturen, graag zelfs!! Ook tutorials of leuke ideeën zijn van harte welkom. Stuur ze naar Renata Elenbaas, je vindt haar e-mail adres via de "Contact Us" button op Doodle Diva Gallerij. Komt jou tutorial in de Gallerij te staan dan belonen we dat met een digi naar keuze. Sinds zaterdag staat er weer een leuke workshop op, doe mee en stuur een foto van het eindresultaat naar RenataE!

Is Nederland te klein voor je dan kun je natuurlijk altijd meedoen op het internationale challengeblog van Karen's Doodles.

Denk er om de kaart vóór 23.59 uur maandagavond a.s. te plaatsen met een link naar het bericht op je blog (dus niet naar je blog zelf) én met een link naar ons blog in je bericht!

Fijne week en tot de volgende uitdaging!

Warme groet,

Renata van MiltenburgInzending van Jessica Westerneng per e-mail, zij krijgt het nummer ná de laatste inzending.

1 opmerking:

GirlieSteffie2 zei

Het is Toch nog gelukt de 30 inzendingen!!!

Groetjes Steffie. kan niet wachten tot de uitslag!...