dinsdag 1 maart 2011

UITDAGING 52

Schets/Sketch 13

De 52ste!! Dat betekent dat we al weer een jaar lang elke week een nieuwe uitdaging voor jullie hebben...tjonge wat gaat die tijd toch snel zeg. Ik hoop dat jullie net zo van dit jaar hebben genoten als wij, dat jullie onze uitdagingen leuk vonden en het volgende jaar ook weer enthousiast blijven mee doen. We hebben iets meer deelnemers en dat vinden we super. We hopen natuurlijk dat deze lijn zich voortzet!

Het is de eerste dinsdag van de maand dus dat betekent een schets, deze is wederom gemaakt door ons oud DT-lid Christa, het is de laatste van haar hand.

Hier mogen jullie mee aan de slag:


Ook deze keer mogen we jullie weer een kaartje laten zien van onze Speciale Gastdesigner Alina en het is echt weer een schitterende kaart, zoals zij kleurt, KWIJL!!! Nou ja, oordeel zelf maar...

Speciale Gastdesigner: Alina Meijer
Stempel: Rootin Tootin Cowboy


Niks teveel gezegd hûh?

En dan mag ik jullie nu voorstellen aan onze Gastdesigner voor de maand maart en dat is Henny. Welkom, leuk dat je een maandje met ons mee wil doen! Henny is wederom vanaf het begin een trouwe deelneemster aan onze uitdagingen. Hieronder haar kaartje:

Gastdesigner: Henny Osinga
Stempel: Summertime Girl


En dan de meiden...

Ellen Ruberg
Stempel: Proud Mama


Greet Claassen
Stempel: Herbert Birthday Cupcake


Joan Ottevanger
Stempel: Basset GirlMarion van den Bos
Stempel: Twin Chicks


Moon Hulsman
We hopen Moon weer snel terug te zien in onze uitdagingen.

Renata Elenbaas
Stempel: Bigsby's In Love


Anja Bruynen
Stempel: Fairy Fun


Bernadet Weijs
Stempel: Skating Pair


Renata van Miltenburg
Stempel: Apple Of My Eye


Dit waren onze uitvoeringen van deze schets en natuurlijk zijn we weer benieuwd wat jullie er van maken!

Zoals jullie weten mag je nu ALLE MERKEN STEMPELS gebruiken maar alleen als je er een Karen's Doodles op hebt zitten maak je kans om "Kaart van de Week" te worden en dus 3(!) digi's van Karen's Doodles te winnen. Op de tweede en derde plaats maak je wel kans met de andere merken.

Neem ook eens een kijkje op Hyves en Facebook, misschien leuk om je ook daar bij ons aan te sluiten?

En dan hebben we natuurlijk ook nog onze Doodle Diva's Gallerij, voor en door Karen's Doodles liefhebbers! Om dit blog levendig te houden kun je jouw kaartjes en projecten ook insturen, graag zelfs!! Ook tutorials of leuke ideeën zijn van harte welkom. Stuur ze naar Renata Elenbaas, je vindt haar e-mail adres via de "Contact Us" button op Doodle Diva Gallerij. Komt jou tutorial in de Gallerij te staan dan belonen we dat met een digi naar keuze.

Mocht je nog geen Karen's Doodles digi's hebben, je kunt ze HIER aanschaffen of HIER de nieuwste gratis digitale stempel (freebie) oppikken.

Is Nederland te klein voor je dan kun je natuurlijk altijd meedoen op het internationale challengeblog van Karen's Doodles.

Denk er om de kaart vóór 23.59 uur maandagavond a.s. te plaatsen met een link naar het bericht op je blog (dus niet naar je blog zelf) én met een link naar ons blog in je bericht!

Fijne week en tot de volgende uitdaging!

Warme groet,

Renata van Miltenburg5 opmerkingen:

alina zei

prachtige kaartjes allemaal!

gefeliciteerd met de 52ste uitdaging, lieve dames! bedankt weer voor de uitnodiging!
groetjes, Alina

majo zei

Wat zijn er weer een mooie kaarten gemaakt zeg. Groet Majo

Jolanda Cuper zei

Wauw DT team wat een super kaarten hebben jullie weer gemaakt! Prachtig! Groetjes Jolanda.

arjette zei

Hoi hoi,

wat een leuke sketch!!! Eindelijk weer eens de tijd kunnen maken om met een challenge mee te doen, wat hebben jullie als dt leden er weer prachtige kaartjes mee gemaakt!!
De mijne staat er weer bij hoor!

groetjes Arjette.

arjette zei

O ja, ik wou nog even zeggen, ik heb de sketch wel gevolgd alleen was mijn afdrukje iets te groot... dus.... ik weet niet of dat erg is?? Anders knikker je het kaartje er maar uit hoor!

gr. arjette.