donderdag 17 maart 2011

KAART VAN WEEK 10 IS...


Hallo lieve dames, tijd om onze winnaars van deze week bekend te maken. En zoals je hier boven kunt zien is de Kaart van de Week dit keer van de hand van Marian die werkelijk een prachtige blikvanger op haar easelkaart had! Marian kwam bijna in iedere top 3 voor dus zeer verdient deze eerste plaats. Gefeliciteerd dame en je weet wat je moet doen om je prijs te claimen.

De eervolle vermelding is deze keer voor Margret, op de voet gevolgd door Janna. Prachtige kaartjes ook dames (en nee Aletta, we gaan niet nóg meer prijzen weggeven :D !)

Even kijken wie Random in gedachten heeft voor de tweede en derde prijs...

Lynn second price is for you!


Ellen de derde prijs is voor jou!


Gefeliciteerd dames, jullie kunnen je prijs claimen door mij een mailtje te sturen ("contact us" button) met daarin de keuze van je stempel(s).

Lynn, to claim your price, please send me an e-mail ("contact us" button) with the choice of your Karen's Doodles digi).

Zat je er deze week niet bij? Waag dan een kansje met de uitdaging van deze week met een geweldige fotocompilatie als inspiratiebron.

Op naar het weekend met zaterdag onze Gouwe Ouwe op dit blog en op de Doodle Diva's Gallerij wordt de inmiddels beroemde Taart-Kaart in het Nederlands uitgelegd. Have Fun!

Warme groet,

Renata van Miltenburg

1 opmerking:

Ellen zei

Wow!! Da's leuk: ik win een prijs!
Ik ga snel een kijkje nemen bij de stempels! Bedankt.

groetjes, Ellen