dinsdag 22 februari 2011

UITDAGING 51

Zwart en Wit + 1 / Black and White + 1

Hallo lieve dames, wat hebben jullie een ongelooflijk mooie piramides gemaakt zeg! Wat een leuke details allemaal en hoe verschillend zijn ze allemaal hè...

Deze week hebben we ook weer een leuke uitdaging, ééntje die ik hier en daar vaker voorbij heb zien komen maar waar altijd erg mooie resultaten bij te zien zijn. We zijn dan ook erg benieuwd welke kleur jullie bij het zwart en wit kiezen...mijn ervaring zegt dat roze meestal favoriet is :D
Dussss....een kaart of project in het zwart/wit plus een kleur naar keuze met uitzondering van huid en haar.

Hieronder de keuze van ons team en onze gastdesigner Jolanda van wie dit het laatste kaartje al weer is. Bedankt Jolanda, je creaties waren erg mooi!

Gastdesigner: Jolanda Cuper
Stempel: Bovine Beauty


Bernadet Weijs
Stempel: Bath TimeEllen Ruberg
Stempel: Tissue Please


Greet Claassen
Stempel: Bovine Beauty


Joan Ottevanger
Stempel: Olie and OlgaRenata Elenbaas
Stempel: Happy Feet - Woman en Apple Pie


Renata Elenbaas
Stempel: Happy Feet - Man en Apple Pie


Anja Bruynen:
Stempel: Basset Girl


Renata van Miltenburg
Stempel: Dance Fever Set


Dat waren dan onze Zwart en Wit + 1 kaartjes...mooi toch? Dus op zoek naar het zwart/wit papier en zoek er een mooi kleurtje bij, alles staat er mooi bij....paars, groen, rood, geel en zelfs bruin!! Laat maar zien je favoriete combi.

Zoals jullie weten mag je nu ALLE MERKEN STEMPELS gebruiken maar alleen als je er een Karen's Doodles op hebt zitten maak je kans om "Kaart van de Week" te worden en dus 3(!) digi's van Karen's Doodles te winnen. Op de tweede en derde plaats maak je wel kans met de andere merken.

Neem ook eens een kijkje op Hyves en Facebook, misschien leuk om je ook daar bij ons aan te sluiten?

En dan hebben we natuurlijk ook nog onze Doodle Diva's Gallerij, voor en door Karen's Doodles liefhebbers! Om dit blog levendig te houden kun je jouw kaartjes en projecten ook insturen, graag zelfs!! Ook tutorials of leuke ideeën zijn van harte welkom. Stuur ze naar Renata Elenbaas, je vindt haar e-mail adres via de "Contact Us" button op Doodle Diva Gallerij. Komt jou tutorial in de Gallerij te staan dan belonen we dat met een digi naar keuze.

Mocht je nog geen Karen's Doodles digi's hebben, je kunt ze HIER aanschaffen of HIER de nieuwste gratis digitale stempel (freebie) oppikken.

Is Nederland te klein voor je dan kun je natuurlijk altijd meedoen op het internationale challengeblog van Karen's Doodles.

Denk er om de kaart vóór 23.59 uur maandagavond a.s. te plaatsen met een link naar het bericht op je blog (dus niet naar je blog zelf) én met een link naar ons blog in je bericht!

Fijne week en tot de volgende uitdaging!

Warme groet,

Renata van Miltenburg


Ik weet niet wat er precies is misgegaan maar Inlinkz heeft vroeger afgesloten dan 23:59 uur...vandaar Geertjes project per e-mail... dit is nummer 29.

1 opmerking:

Marion E. zei

Hi there... I love the card you made.Fun girls moving! Please name our challenge in your post. Thanks for playing along with Totally Papercrafts Challenge this week. Hope to see you back next week.
Hugs Marion